Carousel hot news

Cârţu şi Eriksson s-au întîlnit din nou. Vezi reacţiile!

Sorin Cârţu şi Sven Goran Eriksson au fost în cursul zilei de miercuri din nou adversari după ce în 1983 se mai întîlniseră într-o dubla manşă în semifinalele Cupei UEFA dintre...
05.02.2015 | 13:09
Cârţu şi Eriksson s-au întîlnit din nou. Vezi reacţiile!

Sorin Cârţu şi Sven Goran Eriksson au fost în cursul zilei de miercuri din nou adversari după ce în 1983 se mai întîlniseră într-o dubla manşă în semifinalele Cupei UEFA dintre Universitatea Craiova-Benfica. Însă, ca şi atunci disputa din Turcia cei doi s-a terminat la egalitate după ce “CraiOlguţa” a remizat cu Shangai East Asia, scor 2-2. După meci Cârţu a declarat: Mi-a făcut plăcere să-l revăd pe Sven Goran Eriksson, e un mare om de fotbal şi orice discuţie cu el este interesantă. Ne-am adus aminte de întîlnirea pe care am avut-o în urmă cu doi ani de zile la Iaşi şi de meciul din 83. Era normal, pentru că au fost nişte meciuri de referinţă şi pentru cariera lui, erau începuturile lui ca antrenor şi a fost o reuşită faptul că a ajuns în finala Cupei UEFA, pe care au pierdut-o cu Anderlecht. N-am discutat foarte mult despre acest lucru, iar acum şi el se află la un început de drum, e o nouă experienţă pentru el în fotbalul chinez . În acest meci, iar am luat un gol aiurea, caracteristic pentru noi. Trebuia să câştigăm, am avut mai multe ocazii, iar la sfârşit era să şi pierdem. Şi golul doi ar putea fi trecut la categoria goluri facile, am tratat fazele superficial. Nu ştiu şi nu vreau să vorbesc peste Liga Europa. Primul obiectiv al nostru este de a ne face punctele necesare să rămânem în Liga I. Pe urmă, vedem noi ce va mai fi”, a declarat Sorin Cârţu.

Manchester City v Chelsea

“Am fost norocoşi în 1983. Craiova a fost mai puternică”

La rîndul său tehnicianul suedez a declarat după meciul din Antaliya. “ Normal că îmi aduc aminte de duba manşă împotriva Universităţii Craiova din 1983. Eu eram la începutul carieriei mele de antrenor, Am fost norocoşi, am ajuns în finală, însă am întâlnit un adversar foarte puternic în Craiova, care avea o echipă extrem de bună atunci, probabil cea mai bună din istoria clubului. Atacantul central, masiv, foarte bun…Cămătaru, aşa îl cheamă… m-a impresionat. Dar nu numai el, ci mai mulţi jucători, foarte buni, Balaci, inclusiv Cârţu. suporterii erau extrem de calzi, au creat o atmosferă specială, pe măsura meciului, care a fost unul foarte frumos”, a spus acesta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri