News

Căruță spulberată de o mașină pe E85! Șase persoane erau în atelaj

O căruță a fost spulberată de o mașină care circula regulamentar pe drumul E85!
25.07.2021 | 13:15
Caruta spulberata de o masina pe E85 Sase persoane erau in atelaj
ADVERTISEMENT

Un nou accident rutier s-a petrecut pe drumul E85. În incident au fost implicate un autoturism și o căruță. Totul s-a petrecut în afara localității Pufești.

Potrivit poliției, sunt șase victime, toate din atelajul hipo. De remarcat că traficul este blocat pe ambele sensuri și oamenii legii recomandă rutele ocolitoare.

ADVERTISEMENT

Căruță spulberată de o mașină pe E85!

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Focșani-Adjud, în localitatea Pufești, județul Vrancea, un autoturism a acroșat o căruță.

Potrivit primelor informații, în urma evenimentului rutier au rezultat șase persoane rănite, dintre care una este în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate”, potrivit Centrului Infotrafic.

A fost, de altfel, o zi neagră pe șoselele României. Două persoane, printre care şi un copil, au murit într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Bihor, iar alte cinci au fost rănite, în eveniment fiind implicate două autoturisme.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, pompierii au fost anunţaţi în legătură cu producerea unui grav accident rutier pe DN 19, în localitatea Biharia, eveniment în care au fost implicate şapte persoane aflate în două autoturisme.

De asemenea, șapte persoane, inclusiv doi copii, au decedat în urma unui accident care a avut loc pe DN2, la ieşirea din localitatea băcăuană Răcăciuni. Trei adulţi şi doi copii au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

ADVERTISEMENT

„Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din nefericire, România păstrează un număr uriaș de accidente rutiere. Conform Eurostat, cele mai multe persoane decedate în 2019, 96 de decese la un milion de locuitori, au fost înregistrate în țara noastră.

România a fost țara cu cea mai mică scădere a numărului de decese în ultimele două decenii. Au fost ani negri, ani în care s-a sărit de 3.000 de morți din cauza accidentelor auto.

ADVERTISEMENT