News

Casa Cristinei Țopescu, desigilată. Ce se află în fața ușii. Imagini pe care vecinii nu le vor uita. VIDEO EXCLUSIV

24.01.2020 | 09:10
Casa Cristinei Țopescu, desigilată. Ce se află în fața ușii. Imagini pe care vecinii nu le vor uita. VIDEO EXCLUSIV
Casa Cristinei Țopescu a fost desigilată (foto Hepta)
ADVERTISEMENT

În cursul dimineții zilei de miercuri, procurorul criminalist care se ocupă de cazul Cristinei Țopescu, Maricel David, a desigilat casa în care regretata jurnalistă și-a dat ultima suflare la sfârșitul anului trecut, deși conform protocoalelor acest lucru trebuia să se întâmple după stabilirea unei cauze de deces concrete. La ora transmiterii acestei știri, autoritățile nu făcuseră public raportul toxicologic, ultimul element care lipsea din dosar, pentru ca acesta să fie finalizat.

Coroanele primite de la personalități, abandonate în fața casei

Coroanele depusele la căpătâiul Cristinei Țopescu de diverse personalități, printre care președintele Klaus Iohannis, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, politicianul Dan Barna sau Familia Regală au fost transportate de la cimitirul Bellu, până în fața casei fostei jurnaliste și abandonate la intrare, printre mașinile parcate acolo. (VEZI VIDEO mai jos).

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunosc informații despre locul în care este cenușa Cristinei Țopescu, ridicată în cursul zilei de sâmbătă de mama jurnalistei de la crematoriu Vitan-Bârzești, la două zile de la incinerare.

Potrivit surselor FANATIK, cel mai probabil rămășitele acesteia ar putea ajunge la Cimitirul Bellu unde familia ar avea un cavou, sau lângă tatăl său, la Cimitirul Ghencea Militar, locul unde marele comentator sportiv a fost îngropat, cu onoruri militare, în 2018.

ADVERTISEMENT

Au început pregătirile pentru predarea spațiului proprietarului

Martorii aflați la fața locului când Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare explicau atunci de ce vecinii nu au fost alertați de miros: „Casa arăta îngrozitor, vă dați seama, atâția câini lăsați singuri.

Nici când am intrat în casă nu s-a simțit. De abia după ce a fost dezvelită, mirosul puternic a început să se simtă şi a  ajuns imediat jos, în fața imobilului. Este o tragedie. Nu m-aș fi gândit niciodată la acest scenariul sumbru. Era o persoană atât de vie”.

Mai mult decât atât, aceiași martori informau că atunci când casa va fi desigilată, familia va angaja o firmă specializată de curățenie, pentru a pune totul la punct pentru predarea imobilului proprietarului, iar primul pas a fost făcut deja.

ADVERTISEMENT

Așa cum se poate observa și în imaginile obținute de FANATIKîn cursul zilei de joi, geamurile camerei de la etaj, locul unde trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, sunt larg deschise, cel mai probabil pentru a aerisi spațiul care a stat sigilat mai bine de două săptămâni.

Cum arăta Cristina Ţopescu, când a fost descoperită fără suflare: “Era în pijamale, învelită, cu una din mâini aflată sub cap”

Chiar dacă era moartă de ceva vreme, Cristina nu a fost lăsată singură de cei mai buni prieteni ai săi, patrupedele pe care le îngrijea și deveniseră misiunea ei în viață.

„Cristina stătea pe o parte, în pijamale, învelită bine cu una dintre mâini sub cap. În spatele ei, dormea, de parcă ar fi știut că ceva foarte rău, Vrăbi, unul dintre cei mai mici căței ai ei.

ADVERTISEMENT

A fost alături de ea până în momentul când a fost descoperită. Restul animalelor au avut în tot acest timp mâncare, dar nu și apă. Erau foarte însetați când i-am găsit”, povesteau martorii la o zi după șocanta descoperire.

De ce a murit Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare la 12 ianuarie 2020 în casa în care locuia. Primele informații arată o moarte naturală, în somn. A fost incinerată la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Potrivit IPJ Ilfov, în timpul necropsiei făcute în zilele premergătoare descoperirii cadavrului, legiştii au descoperit o posibilă cauză a morţii jurnalistei. Se pare că între muşchii cordului se instalase un strat de grăsime, ce ar fi putut conduce la anumite anomalii ale funcţionării sistemului cardiac.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri