Life

Casa de modă Christian Dior a dat în judecată o actriță de filme pentru adulți. Care este motivul

O actriță de filme pentru adulți a fost dată în judecată de către Casa de modă Christian Dior. Care este motivul și ce spune actrița.
05.11.2022 | 00:16
Casa de moda Christian Dior a dat in judecata o actrita de filme pentru adulti Care este motivul
Ce i-a solicitat casa de modă actriței. Sursa foto: Dior, Marca.com, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Casa de modă Christian Dior este în scandal cu o actriță de filme pentru adulți și a acționat în instanță contra acesteia. De la ce a pornit totul?

Casa de modă Christian Dior, în conflict cu o actriță de filme pentru adulți. Totul a pornit de la numele femeii

Casa de modă Christian Dior a depus o cerere în justiție în SUA, astfel încât actrița Gigi Dior, în vârstă de 40 de ani să-și schimbe numele.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții brandului internațional sunt revoltați de faptul că numele femeii poate aduce consecințe neplăcute asupra imaginii firmei, relatează Page Six.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gigi Dior (@gigidiorsfw)

Gigi Dior, care de doi ani joacă în filme destinate adulților, este revoltată la rândul ei de demersul casei de modă. În 2021 ea a obținut aprobare de la autorități pentru a se numi astfel.

ADVERTISEMENT

Gigi Dior apare nu doar pe site-urile cu conținut interzis celor sub 18 ani ci și pe platformele de socializare, precum Onlyfans, renumită pentru imagini nud.

Cum se apără actrița

Compania franceză vrea ca până pe 17 noiembrie Gigi Dior să renunțe la nume. Însă, aceasta pare că nu se lasă înduplecată, deoarece ar însemna să facă modificări peste tot unde apare, iar acest demers i-ar aduce pierderi financiare.

ADVERTISEMENT

”Este ridicol, numele meu nu are nimic de-a face cu moda! Partea amuzantă este că eu nu port deloc haine când sunt la serviciu.

Dacă îmi pierd numele, ar fi devastator pentru mine. Ar trebui să încep de la zero și să redenumesc totul. Mii și mii de tricouri și fotografii, pagina mea de oficială și rețelele mele de socializare”, s-a apărat actrița.

ADVERTISEMENT

Gigi Dior are o activitate apreciată în domeniul său. Până acum, din 2020, a apărut în șapte filme pentru adulți și în mai multe producții XXX online. Mai mult, Gigi Dior a fost și nominalizată la Milf of the year (Femeia matură a anului).

ADVERTISEMENT