News

Cota anului la o casă de pariuri din România: “Ce ajunge întâi în Drumul Taberei: antidotul la Covid-19 sau metroul?”

20.03.2020 | 00:45
Cota anului la o casa de pariuri din Romania Ce ajunge intai in Drumul Taberei antidotul la Covid19 sau metroul
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a lovit masiv și în domeniul jocurilor de noroc. Astfel, casele de pariuri au fost închise, Loteria România a avut joi, 19 martie, ultima extragere pentru o bună perioadă de timp, iar sportul este practic suspendat în toate colțurile globului. În fața acestei situații, o casă de pariuri din România a fost creativă și a creat un pariu care pentru unii pare o glumă foarte bună, pentru alții poate să pară o exagerare.

Cota anului: Care ajunge prima în Drumul Taberei: Antidotul sau metroul?

Astfel, în lipsă de oferte pentru clienți, o casă de pariuri a pus la bătaie mai multe cote pe următoarea întrebarea: „Care ajunge prima în Drumul Taberei?”

ADVERTISEMENT

Cotele oferite sunt și ele destul de tentante. Astfel, antidotul pentru covid-19 are cota 1.50, în timp ce metroul are o cotă uriașă, de 10. Dacă bifezi pentru niciuna dintre cele două opțiuni, cota este de 2.40.

Până joi, 19 martie, pandemia de coronavirus a atins 277 de persoane testate pozitiv. Câteva zeci de persoane sunt cu siguranță în Capitală, mai ales după cazul de la Spitalul Gerota, dar este neclar câte persoane ar veni din Drumul Taberei.

ADVERTISEMENT

În schimb, ce știm este că sunt șanse mari ca lucrările la metroul Drumul Taberei să fie din nou întârziate, iar saga acestui proiect să treneze în continuare.

O casă de pariuri a pus cote pe cine ajunge primul în Drumul Taberei: antidotu la covid-19 sau metroul?
Pariu inedit: cine ajunge primul în Drumul Taberei, metroul sau antidotul la covid-19? *foto: captură Max Bet

Metroul din Drumul Taberei, eternul șantier din București

Într-un material special publicat de FANATIK, arătam că toată saga metroului care ar trebui să ajungă în Drumul Taberei a început în 2008, când s-au demarat licitațiile. Cu toate acestea, lucrările efective au început abia în 2012.

ADVERTISEMENT

În mod normal, lucrările trebuiau să fie finalizate în 2015, dar nu a mai fost cazul din cauza contestațiilor și a proceselor care au fost intentate de-a lungul anilor.

Anul trecut, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vorbea despre posibilitatea ca la sfârșitul anului 2019 să se dea drumul la această magistrală, dar urmașul său, Lucian Bode, l-a criticat vehement și a spus că a oferit un termen nerealist. Liberalul susținea, la preluarea mandatului, dădea asigurări că metroul va fi gata în iunie 2020.

ADVERTISEMENT

Dar pandemia de covid-19 pare să fi dat peste cap planurile guvernării Ludovic Orban. Motiv pentru care se pare că tipsterii au mai multă încredere în oamenii de știință din întreaga lume decât în autoritățile române. Iar noi, bucureștenii, nu putem decât să le dăm dreptate. ?

ADVERTISEMENT