Life

Casa de vacanță a Stelei Popescu, complet renovată. Fiica adoptivă a actriței a spus ce face cu vila din 2 Mai: “E pusă la punct”. Foto

Ce se întâmplă cu vila de vacanță a Stelei Popescu? Locuința de pe litoral a fost renovată, iar Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei artiste, a dezvăluit cine urmează să se bucure de proprietatea din 2 Mai.
07.07.2022 | 11:06
Casa de vacanta a Stelei Popescu complet renovata Fiica adoptiva a actritei a spus ce face cu vila din 2 Mai E pusa la punct Foto
Fiica adoptivă a Stelei Popescu a explicat ce se întâmplă cu casa pe litoral a artistei. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale impresionante, Stela Popescu a adunat și o adevărată avere. După moartea sa fulgerătoare, mare parte din bunurile agonisite i-au revenit fiicei sale adoptive. Printre acestea se numără și vila din stațiunea 2 Mai, unde actrița mergea deseori în căutare de liniște. Recent, proprietatea a fost renovată, iar Doina Maximilian a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce urmează să se întâmple cu casa.

Cum arăta acum casa de vacanță a Stelei Popescu? Vila din 2 Mai a fost renovată

După moartea cutremurătoare a Stelei Popescu din anul 2017, mare parte din bunurile sale i-au revenit fiicei adoptive, Doina Maximilian. Pe lângă un bloc cu trei etaje, estimat la 500.000 de euro, dar și o vilă impresionantă, ambele situate în București, actrița a lăsat moștenire și o casă de vacanță pe litoral.

ADVERTISEMENT

Proprietatea din 2 Mai, poziționată aproape de cea a lui Alexandru Arșinel, bun prieten al actriței, reprezenta locul de suflet al Stelei Popescu. Departe de agitația din București, marea artistă se putea bucura de liniște și aer curat.

Casa, vopsită în albastrul mării, a fost achiziționată în anul 1989 și ar fi costat 2000 de dolari, notează WoWbiz.ro, iar valoarea sa se ridică, în prezent, la aproximativ 200.000 de euro. Conform unor informații apărute în urmă cu an, după decesul Stelei Popescu, construcția nu ar mai fi fost de bine îngrijită. De ea se mai ocupau vecinii, care mai tundeau din când în iarba.

ADVERTISEMENT

Între timp, situația s-a schimbat. Casa de pe litoral a artistei a fost renovată, iar în contextul în care Doina Maximilian a vândut o parte din lucrurile Stelei Popescu, nu atât de importante, ce-i drept, precum obiecte de mobilier sau decor, a apărut întrebarea dacă, nu cumva, va scoate la vânzare vila din 2 Mai.

stela popescu casă vacanță renovată
Așa arată acum casa de la mare a Stelei Popescu.
Foto: Fanatik

Doina Maximilian: „O păstrăm, nu se pune problema”

În trecut vopsită cu mai mult albastru, casa de pe litoral a Stelei Popescu este acum aproape în totalitate albă. FANATIK a contactat-o pe Doina Maximilian și a obținut informații în exclusivitate despre ceea ce urmează să se întâmple cu proprietatea.

ADVERTISEMENT

Fiica adoptivă a artistei a dezvăluit că nici nu se pune problema să vândă casa din 2 Mai, pe care a moștenit-o de la Stela Popescu.  Copiii ei, fata și ginerele, sunt cei care au renovat-o și, împreună, încearcă să se bucure de locuința care păstrează vie amintirea legendarei actrițe. 

stela popescu vila de ala mare
Vila de pe litoral a Stelei Popescu a fost renovată.
Foto: Fanatik

„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem. Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema”, a declarat Doina Maximilian, pentru FANATIK, despre vila din 2 Mai pe care a moștenit-o de la Stela Popescu.

ADVERTISEMENT

Cine este fiica adoptivă a actriței: „Ce e de făcut în memoria Stelei Popescu, asta o să fac”

Doina Maximilian este nepoata lui Puiu Maximilian, soțul Stelei Popescu, decedat în anul 1998. Actrița a luat-o sub aripa sa încă de când avea doar 16 ani, astfel că, deși nu este fiica sa biologică, marea doamnă a teatrului românesc spunea cu mândrie că toată viața a avut copil.

La rândul său, Doina Maximilian are înclinații artistice, fiind profesoară la Academia de Regie și Film din București. Au avut o relație foarte apropiată și după cum aceasta a declarat pentru FANATIK, Stela Popescu a apreciat-o întotdeauna pentru discreția de care a dat dovadă.

Doina Maximilian ne-a mărturisit că nu vrea să fie implicată în discuții care nu îi fac cinste și, când vine vorba de memoria mamei sale, face tot posibilul pentru ca numele să-i fie dus mai departe.

„Eu, în general, la toți cu care comunic, le spun spun că, de felul meu, nu doresc să dau informații private.

Ce e de făcut în memoria doamnei Stela, asta o fac. Pentru asta m-a și apreciat Stela, că n-am acționat ca atare”, ne-a spus Doina Maximilian.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”