News

Casa Dianei Șoșoacă, atacată cu ouă. Senatoarea a sesizat poliția pentru un presupus act de vandalism

Diana Șoșoacă a sesizat poliția, în cursul zilei de duminică, în legătură cu un presupus act de vandalism. Senatoarea susține că apartamentul său a fost atacat cu ouă.
17.04.2022 | 18:56
Casa Dianei Sosoaca atacata cu oua Senatoarea a sesizat politia pentru un presupus act de vandalism
Senatoarea Diana Șoșoacă a reclamat la poliție că apartamentul ei a fost atacat cu ouă
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă s-a întors acasă, în cursul zilei de duminică și a descoperit că ferestrele apartamentului său au fost atacate cu ouă. Ea a făcut o plângere penală, urmând ca organele de anchetă să demareze o investigație.

Diana Șoșoacă spune că ferestrele apartamentului său au fost atacate cu ouă

Senatoarea ex-AUR lipsise mai bine de o săptămână, înainte să facă descoperirea. Ea locuiește într-un apartament situat în sectorul 6, acolo unde are deschis și un cabinet de avocatură.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea, că Diana Șoșoacă a sunat la poliție în cursul după-amiezii și a reclamat un posibil act de vandalism. Potrivit sursei citate, în cauză se fac cercetări într-un dosar de amenințare.

Incidentul vine după ce, în trecut, Diana Șoșoacă a dezvăluit de mai multe ori că primește mesaje de amenințare, unele chiar cu moartea. Ea susține că, unul dintre cei care îi trimitea mesaje a trecut chiar și la fapte, intrându-i în casă.

ADVERTISEMENT

Senatoarea a primit amenințări cu moartea

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi veni şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările.

Am înţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, în 2021, într-o emisiune de televiziune.

În 2020, Șoșoacă spunea că i se pregătește internarea

De asemenea, în 2020, Diana Șoșoacă spunea că se încearcă scoaterea ei de pe scena politică printr-o internare forțată în spital din cauza unei așa-zise infectări cu virusul Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat.

Deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor”, spunea Diana Șoșoacă, în urmă cu 2 ani.

ADVERTISEMENT