News

Casa familiei Luizei Melencu, cercetată pentru prima dată de criminaliști. Reacția mamei: ”Eu nu cred că acest om e singur”

07.08.2019 | 17:19
Casa familiei Luizei Melencu cercetata pentru prima data de criminalisti Reactia mamei Eu nu cred ca acest om e singur

Criminaliștii care cercetează cazul crimelor de la Caracal au căutat probe în casa Luizei Melencu, adolescenta de 18 dispărută în luna aprilie. Familia fetei a mărturisit că este prima dată când se caută probe la domiciliul Luizei. Mama fetei spune că dacă nu apărea cazul Alexandrei Măceșanu, cazul Luizei era mușamalizat.

Casa în care locuia Luiza Melencu a fost cercetată de criminaliști

Mihaela Luiza Melencu (18 ani) a dispărut pe 14 aprilie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Criminalul din Caracal Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis-o după ce a luat-o cu mașina la ocazie, la fel ca pe Alexandra Măceșanu. Criminaliștii care anchetează acest caz s-au deplasat pentru prima dată de la dispariția Luizei la domiciliul fetei unde au făcut cercetări.

Casa familiei Melencu a fost răscolită de criminaliști în cursul zilei de miercuri. Mama Luizei este de părere că dispariția fiicei sale ar fi fost mușamalizată dacă nu apărea cazul Alexandrei Măceșanu. „Să sperăm că aflăm adevărul. Dacă nu apărea povestea cu Alexandra, cazul Luizei era mușamalizat. În patru luni de zile nu am primit niciun răspuns. Noi trăim de pe o zi pe alta.”, a declarat mama Luizei, conform antena3.ro.

Mama Luizei Melencu nu crede că Gheorghe Dincă a acționat singur
Mama Luizei Melencu spune că dispariția fetei sale era mușamalizată dacă nu apărea cazul Alexandrei Măceșanu. Sursa foto: ytb.ro

Mama Luizei Melencu crede că Dincă are complici

Mama adolescentei de 18 ani a declarat că bunicul Luizei Melencu a fost sunat de mai multe persoane imediat ce nepoata sa a dispărut. Prima dată i s-ar fi spus că fata a plecat cu o prietenă, iar a doua oară că a plecat în Elveția. Femeia mai spune că vocile erau diferite și este convinsă că Gheorghe Dincă nu acționează singur.

„Noi am fost sunați de două ori. Prima dată a spus că nepoata dumneavoastră a plecat la insistențele unei bune prietene. Iar la al doilea telefon a zis că copiii au ajuns cu bine în Elveția. Tatăl meu spune că la primul telefon era o voce mai tânără, iar la al doilea ar fi fost probabil Gheorghe. Tatăl meu susține că nu era aceeași voce. Vă dați seama că sunt complici. Eu nu cred că acest om e singur. Categoric are complici”, a spus mama adolescentei.

Și avocatul familiei Melencu, Tonel Pop este de aceeași părere: Gheorghe Dincă are complici, iar oasele care s-au găsit în pădurea din Caracal au fost ”plantate”.