News

Casa fiului senatorului Niculae Bădălău, spartă de hoți. S-au furat ceasuri, bijuterii și bani

19.06.2020 | 11:31
Casa fiului senatorului Niculae Badalau sparta de hoti Sau furat ceasuri bijuterii si bani
ADVERTISEMENT

Casa lui Gabi Bădălău, fiul social-democratului Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost prădată, joi seară de hoți

Din primele informații, hoții ar fi sustras o sumă importantă de bani, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro, dar și mai multe ceasuri scumpe și bijuterii.

ADVERTISEMENT

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă și urmează să ofere mai multe informații de îndată ce vor avansa în cercetări.

Casa fiului politicianului Niculae Bădălău, prădată de hoți

Conform News.ro, printre bunurile furate din locuința din Bolintin Vale se numără 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Momentan, prejudiciul calculat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău este estimat la 80.000 de euro.

Din informațiile oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, furtul a fost sesizat, joi, la ora 19.00.

ADVERTISEMENT

”Joi seara, în jurul orei 19.00, am primit o sesizare de la un bărbat din oraşul Bolintin Vale cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri. În acest caz efectuăm verificări pentru identificarea autorilor şi avem un dosar în lucru pentru furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Giurgiu.

Niculae Bădălău, atacat de hoți în 2018

Familia Bădălău pare a avea o problemă cu aceste spargeri de locuințe în ultimii ani. Nu cu mult timp în urmă, în 2018, locuinţa senatorului PSD Niculae Bădălău, din Bolintin Vale, a fost spartă de hoţi.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat pe 2 noiembrie 2018, în timp ce familia social-democratului dormea în casă.

Din informațiile de la acea vreme, hoţii au intrat în casă mascaţi şi au furat un pistol de tip Beretta, bijuterii, acte şi bani.

Potrivit declarației de avere Niculae Bădălau are bijuterii de aur alb și galben, dar și diamante, în valoare de 25 de mii de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: