Life

Casa în care a locuit Cristiano Ronaldo la 16 ani va putea fi închiriată. Câți bani investește primăria din Lisabona

Locuința în care a stat Cristiano Ronaldo la 16 ani, dată închirierii. Ce sumă oferă municipalitatea din Lisabona pentru renovare.
22.05.2023 | 19:05
Casa in care a locuit Cristiano Ronaldo la 16 ani va putea fi inchiriata Cati bani investeste primaria din Lisabona
Locuința în care a stat Cristiano Ronaldo la 16 ani, dată închirierii. Ce sumă oferă municipalitatea din Lisabona pentru renovare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Casa în care a locuit sportivul la 16 ani, care este văzut fiind unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, va putea fi închiriată. Câţi bani investeşte primăria din Lisabona. Anunțul apare pe un site imobiliar.

Locuința în care a stat Cristiano Ronaldo la 16 ani, dată închirierii. Ce sumă oferă municipalitatea din Lisabona pentru renovare

Locuința în care a stat Cristiano Ronaldo la 16 ani va fi dată închirierii. The Major anunță că municipalitatea din Lisabona oferă o sumă impresionantă pentru renovarea blocului format din 34 de apartamente.

ADVERTISEMENT

Imobilul va fi pus la punct în perioada următoare datorită unei investiții care se ridică la valoarea de 14 milioane de euro. Clădirea este un reper important în viața sportivului care a locuit în mai multe case de-a lungul anilor.

Mai exact, sursa menționată arată că vedeta a stat în apartamentul numărul 34, în anul 2001, pe când avea numai 16 ani. A servit drept casă o perioadă scurtă, colegul său de apartament fiind Miguel Paixão. Cei doi sunt prieteni foarte buni și apare des împreună.

ADVERTISEMENT

Renumitul jucător de fotbal, Cristiano Ronaldo, și amicul său au stat în clădirea situată pe Duque de Loulé 79 în perioada în care se antrenau la Academia Sportivă pentru tinere talente. Acest lucru face ca imobilul să fie de mare interes pentru chiriași.

Locuința lui Cristiano Ronaldo, destinată localnicilor

Locuința lui Cristiano Ronaldo este destinată localnicilor și nu va putea fi închiriată de turiști sau de fanii săi. Primăria din Lisabona a luat această decizie pentru a contribui la echilibrarea decalajului locativ care a afectat Capitala.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că recondiționarea clădirii va fi gata în perioada următoare. Blocul va primi familii și tineri care doresc să se stabilească acolo pe termen mediu sau lung. Din păcate, imobilul nu dispune de propria parcare.

„Această clădire, de exemplu, nu are parcare. Oamenii cu care am vorbit spun că dacă nu ai parcare nu poate fi închiriat portughezilor, dar nu cred că este cazul. Mulți tineri își doresc să fie în centrul orașului.

ADVERTISEMENT

Vor să aibă bicicletă electrică și să se poată deplasa prin oraș la un preț rezonabil. Aceasta este ideea noastră, filozofia noastră pe piața rezidențială. Vrem să fim în «nucleu» în ceea ce privește populația, locația și prețurile.

Aceasta este strategia pe care o avem în vedere”, a explicat Georges Matar, director general al companiei cipriote Immobilo Investments Ltd, responsabilă pentru administrarea proprietății, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT