Life

Casa iubirii, un nou show produs de Kanal D. Andreea Mantea, la cârma emisiunii

Andreea Mantea revine pe micile ecrane. Telespectatorii o vor putea urmări în curând în cadrul emisiunii Casa iubirii, o nouă producție Kanal D, filmată integral în România.
07.03.2022 | 15:15
Casa iubirii un nou show produs de Kanal D Andreea Mantea la carma emisiunii
Andreea Mantea revine la Kanal D. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a prezentat primele două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”, care se filma în Turcia, apoi s-a retras și a fost înlocuită de Cristina Dorobanțu, fosta concurentă Bravo, ai stil!. După plecare, fanii emisiunii i-au simțit lipsa, dar acum vedeta se pregătește să revină pe micile ecrane.

Casa iubirii, un show matrimonial produs de Kanal D. Andreea Mantea va modera emisiunea

Kanal D a anunțat că revine cu un nou show matrimonial. Producția se va numi Casa iubirii, iar moderatoare va fi Andreea Mantea, una dintre cele mai iubite vedete ale postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se va filma integral în București, într-un spațiu ridicat de la zero și transformat într-o casă, special pentru a răspunde nevoilor reale ale viitorilor concurenți.

Kanal D promite că telespectatorii vor fi martorii celor care își caută sufletul pereche, într-o călătorie plină de provocări. Nu vor lipsi emoțiile, întâmplările cotidiene și dialogurile interesante, menite să le stârnească curiozitatea celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea: „Sunt nerăbdătoare”

Andreea Mantea a oferit primele detalii despre Casa iubirii și a dezvăluit că este nerăbdătoare să le fie alături viitorilor concurenți în drumul lor spre dragoste.

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, Casa iubirii. Și sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

ADVERTISEMENT

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane.

Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie.”, a declarat Andreea Mantea, citată de WoWbiz.ro.

ADVERTISEMENT