News

Casa lui Gheorghe Dincă, pe Google Maps. FOTO

31.07.2019 | 11:24
Cum se vede casa lui Gheorghe Dincă din Google Maps.

Casa criminalului din Caracal apare pe Google Maps. Gheorghe Dincă locuiește în cartierul Bold din Caracal, pe strada Craiovei, la numărul 169 chiar pe drumul principal E70.

”Casa groazei” apare pe Google Maps

Casa lui Gheorghe Dincă apare pe Google Maps. Criminalul din Caracal locuiește chiar la drumul principal, într-o casă veche care trece neobservată de oameni. Casa lui Dincă pare părăsită dacă este să ne luăm după buruienile care au crescut pe gard, dar și pentru că locuința nu a mai fost îngrijită de câțiva ani buni. Inițial proprietatea avea 10.000 de metri pătrați, dar Gheorghe Dincă a mai vândut din pământ și a rămas cu o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați.

Hala dezafectată în care și-a găsit sfârșitul Alexandra Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă se află în cartierul Bold, din Orașul Caracal. Deși fata le-a spus operatoarei de la 112, precum și polițistului din Slatina de cel puțin trei ori că este sechestrată în cartierul Bold, STS nu a putut oferi o locație exactă.

Casa lui Dincă apare pe Google Maps
În curtea casei lui Gheorghe Dincă a fost omorâtă o rudă de-a criminalului în urmă cu mulți ani. Sursa foto: viva.ro

În curtea casei lui Dincă s-a mai produs o crimă

În ”casa groazei” a mai avut loc o crimă în urmă cu câțiva ani. Cel care a povestit despre odioasa crimă a fost chiar criminalul din Caracal. Vizibil detașat Gheorghe Dincă i-a povestit unei persoane care a venit să vizioneze casa scoasă la vânzare că în curtea sa a fost omorât tatăl sau unchiul său de un vecin. Gheorghe Dincă i-a mai spus potențialului cumpărător că avea o curte mult mai mare, dar s-a decis să vândă jumătate din ea imediat după crimă pentru a nu mai sta gard în gard cu familia vecinului care i-a ucis ruda.

„În timp ce eram în curte și îmi arăta casa, Dincă mi-a spus că tatăl său sau un unchi, în orice caz o rudă apropiată, a fost omorât chiar pe acea proprietate de un vecin. A zis că, inițial, curtea avea 10.000 de metri pătrați, dar a vândut jumătate din ea, pentru a nu mai avea gardul lângă acel vecin”, a spus potențialul cumpărător, potrivit libertatea.ro. Pământul vândut se află în partea dreaptă a casei cum te uiți dinspre strada Craiovei.