Premier League

Casa lui Mesut Ozil din Londra, păzită de forțele de ordine! Jucătorul lui Arsenal a fost amenințat cu un cuțit și a fost salvat de colegul său, Kolasinac

26.07.2019 | 16:53
Casa lui Mesut Ozil din Londra pazita de fortele de ordine Jucatorul lui Arsenal a fost amenintat cu un cutit si a fost salvat de colegul sau Kolasinac

Fostul internaţional german şi colegul său bosniac de la Arsenal, Sead Kolasinac, au fost victimele unui atac nemaintâlnit, joi seară, pe străzile Londrei. Situaţia se putea transforma în orice moment într-o tragedie dacă bosniacul nu avea curajul de a-i înfrunta pe cei doi atacatori cu mîinile goale, deşi aceştia erau înarmaţi cu cuţite, reuşind să îi pună pe fugă.

Casa lui Mesut Ozil este de acum înainte păzită de gărzi

Şocat de ceea ce i-a fost dat să trăiască, alături de el aflându-se şi soţia sa Amine, lui Mesut Ozil îi este frică să mai locuiască în luxoasa sa casă din capitala Angliei şi pentru a se elibera de orice stress locuinţa sa este de acum păzită de două gărzi. Nu sunt informaţii dacă şi Kolasinac a luat aceeaşi măsură de a asigura securitatea locuinţei sale.

Mesut Ozil şi Sead Kolasinac sunt şi foarte buni prieteni de familie, cele două familii obişnuind frecvent să iasă împreună. De aici şi faptul că în momentul în care a înţeles gravitatea situaţiei puternicul fundaş central al tunarilor nu a ezitat să-şi pună viaţa în pericol, sărind să îşi apere prietenul, deşi bandiţii erau înarmaţi şi putea să iasă foarte rău.

Mesut Ozil a angajat gărzi care stau în fața locuinței sale din Londra

Fanii îl cer pe Sead Kolasinac noul căpitan al lui Arsenal

De altfel, incidentul a produs multă vâlvă şi pe reţelele de socializare, între fanii lui Arsenal şi aceştia vor înainta o petiţie către conducerea clubului şi către antrenorul Unai Emery, solicitând ca banderola de căpitan în noul sezon, care începe pe 4 august, să fie purtată de Sead Kolasinac, cel poreclit de colegi Tancul, pentru că a demonstrat prin bravura sa că merită să fie leaderul echipei.

Oficialii clubului au dat un comunicat prin care au informat că ambii jucători sunt în perfectă stare de sănătate, că şi-au revenit şi psihic şi că deja Scotland Yard a pornit investigațiile, pentru depistarea celor doi atacatori. Arsenal va susține duminică un ultim meci test înaintea noului sezon, în compania echipei franceze Lyon, de unde a venit acum doi ani atacantul Alexandre Lacazette.