Fotbal international

Casa lui Sadio Mane, jefuită în timp ce senegalezul juca în Liverpool – Bayern Munchen 0-0! Ce i-au furat hoţii

20.02.2019 | 22:20
Casa lui Sadio Mane jefuita in timp ce senegalezul juca in Liverpool  Bayern Munchen 00 Ce iau furat hotii

Casa lui Sadio Mane a fost jefuită în timp ce senegalezul juca în meciul Liverpool – Bayern Munchen 0-0. Fotbalistul de 26 de ani a fost integralist în partida jucată în manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor. Când a ajuns acasă, vedeta “cormoranilor” şi-a dat seama că hoţii îl vizitaseră.

În timp ce Sadio Mane era pe teren în meciul Liverpool – Bayern Munchen 0-0, hoţii i-au jefuit casa. Conform presei din Anglia, mai multe persoane au pătruns prin efracţie în imobil şi i-au furat mai multe ceasuri, telefoane mobile şi cheile de la maşinile fotbalistului. Poliţiştii au evitat să anunţe care este valoarea totală a pagubei suferite de atacantul de 26 de ani.

Sadio Mane, jefuit în timpul meciului Liverpool – Bayern Munchen 0-0. Ce anunţ au făcut poliţiştii

Sadio Mane a fost jefuit în timpul meciului Liverpool – Bayern Munchen, iar poliţiştii au ajuns la faţa locului după ce au fost anunţaţi de câţiva vecini ai fotbalistului. Phil Mahon, inspector al poliţiei din Liverpool, a anunţat că vor fi verificate filmările mai multor camere de supraveghere din zonă. În plus, poliţistul a făcut un apel ca hoţii să înapoieze bunurile furate în timpul serii de marţi.

Casa lui Sadio Mane, jefuită în timp ce senegalezul juca în Liverpool - Bayern Munchen 0-0
Casa lui Sadio Mane, jefuită în timp ce senegalezul juca în Liverpool – Bayern Munchen 0-0

“Apelăm la orice persoană care are informaţie despre acest caz să vină la poliţie şi să ajute la investigaţii. Casa era goală în momentul în care a avut loc jaful. Îi rugăm pe cei care au furat bunurile să le înapoieze în cel mai scurt timp. În acest moment verificăm filmările mai multor camere de supraveghere aflate în preajma casei”, a declarat Phil Mahon. Sadio Mane a avut câteva ocazii importante în meciul Liverpool – Bayern Munchen 0-0 şi a jucat toate cele 90 de minute. Cele două formaţii se vor întâlni pe 13 martie pentru manşa retur, partidă care se va disputa pe “Allianz Arena”.