Fotbal intern

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată! Ultrașii lui U Craiova 1948 au lăsat mesaje jignitoare. Video

15.05.2020 | 15:10
Casa lui Sorin Cartu a fost vandalizata Ultrasii lui U Craiova 1948 au lasat mesaje jignitoare Video
Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată! Ultrașii lui U Craiova 1948 au lăsat mesaje jignitoare pe garduri. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, s-a trezit cu mai multe mesaje jignitoare scrise pe garduri, după ce ultrașii de la U Craiova 1948 i-au vandalizat casa.

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată

Promovarea U Craiova 1948, formația patronată de Adrian Mititelu, în liga a doua a născut mai multe reacții dure în Oltenia. Ultrașii echipei i-au vandalizat casa lui Sorin Cârțu, președintele echipei din Liga 1, lăsându-i mai multe mesaje jignitoare.

ADVERTISEMENT

Pe gardurile casei lui Sorin Cârțu era numit „clonat” sau „vândut”, gest făcut de suporterii din Peluza Sud ’97.

Casa vandalizată a lui Sorin Cârțu. Sursă foto: digisport.ro
Casa vandalizată a lui Sorin Cârțu. Sursă foto: digisport.ro
Casa vandalizată a lui Sorin Cârțu. Sursă foto: digisport.ro
Casa vandalizată a lui Sorin Cârțu. Sursă foto: digisport.ro

VIDEO AICI

Craiova lui Mititelu vrea să joace pe „Ion Oblemenco”

Marcel Pușcaș, președintele echipei patronate de Adrian Mititelu, a anunțat că vrea ca echipa nou promovată în liga a doua să își dispute meciurile pe „Ion Oblemenco”:

ADVERTISEMENT

„Ideal ar fi pe «Oblemenco». Nu depinde de noi, depinde de Consiliul Local. Nu se pune problema de buget, domnul Mititelu a oferit un buget pentru tot campionatul. S-au făcut demersuri, este o acțiune în desfășurare în derulare și să vedem cum se va finaliza.

E un lucru de neînțeles ca într-un oraș din România să nu putem folosi un bun public. Sezonul viitor Liga 2 se televizează. Noi suntem un club cu suporteri mulți”.

ADVERTISEMENT

„Să zicem că ar trebui să jucăm cu Rapid la Târgu Jiu. De ce ar trebui să ne deplasăm și noi și suporterii 120 de kilometri? Din fericire pentru ei, pentru noi și pentru fotbalul românesc, în Liga 2 sunt mai multe derby-uri decât în prima ligă.

Eu sper să le dea Dumnezeu minte celor de la primărie și să desfacă acel act. Cum a fost făcut, la fel de bine poate fi și desfăcut. Printr-o hotărâre, printr-o ridicare de degete”, a mai spus Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN