Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off, etapa a 3-a. Latovlevici își acuză colegii de lipsă de valoare după înfrângerea de la Cluj

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile etapei a 3-a ale play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, care se desfășoară în perioada 2-4 aprilie, cu partida FCSB - Universitatea Craiova în prim plan.
04.04.2022 | 23:16
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 3a Latovlevici isi acuza colegii de lipsa de valoare dupa infrangerea de la Cluj
Iasmin Latovlevici nu și-a menajat colegii după înfrângerea de la Cluj. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-04-2022
20:31

Iasmin Latovlevici, atac la colegi după CFR Cluj - FC Argeș 2-0

Înfrângerea de la Cluj nu i-a picat prea bine fundașului stânga piteștean Iasmin Latovlevici, care nu a ezitat sa-și atace colegii și să-i acuze de lipsă de valoare.

„Sunt mai multe lucruri care au făcut diferența, trebuie să le spună cineva. Ca joc… eu am simțit că n-am pus nici noi probleme, nici ei. Ei nu s-au chinuit prea mult azi. A fost un meci foarte slab. Ne-am dorit să ajungem în play-off. Iată-ne, dar, din păcate, atât… nu facem nimic mai mult.

Nu e OK cum jucăm. În unele momente, nici atitudinea nu e în regulă. Trebuie să câștigăm și noi. Și lipsa de experiență contează, și lipsa de valoare. Trebuie să mă adaptez la unele situații de joc și sunt derutat”, a declarat Latovlevici la finalul meciului CFR Cluj – FC Argeș 2-0.

04-04-2022
05:51

Casa Pariurilor Liga 1, play-off, etapa a 3-a: program, rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 aprilie

  • FC Voluntari – Farul 1-0 (Ricardinho 89)

Duminică, 3 aprilie

  • FCSB – Universitatea Craiova 0-2 (Ivan 45+2, Bic 74) – VIDEO

Luni, 4 aprilie

  • CFR Cluj – FC Argeș 2-0 (Debeljuh 23, Dugandzic 84) – VIDEO

 

02-04-2022
14:33

FC Voluntari - Farul 1-0 (Ricardinho 89)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FC Voluntari se impune pe teren propriu, în fața Farului, scor 1-0, grație golului marcat de Ricardinho cu doar un minut înaintea fluierului final al meciului. În urma acestui rezultat, ilfovenii rămân pe poziția a 3-a în clasamentul play-off-ului, la egalitate de puncte cu U Craiova, în timp ce elevii lui Gică Hagi sunt pe 5.

Min. 90 +3: Final de meci.

Min. 89: Goool FC Voluntari!  Ricardinho trimite în poartă mingea prelungită de Armaș în urma unei lovituri de la colțul terenului.

Min. 82: Ocazie uriașă pentru Farul. Petre ia o acțiune pe cont propriu, pătrunde în careu, este blocat de Popa, apoi mingea sare la Boboc, dar Droppa se interpune pe traiectoria mingii și își salvează echipa.

Min. 81: Ilfovenii răspund printr-un contraatac purtat de Merloi și Gheorghe, însă acesta din urmă nu reușește să finalizeze. 

Min. 80: Gabi Iancu șutează năprasnic din lovitură liberă, dar Popa e atent și reușește să respingă.

Min. 57: Ocazie pentru Farul. De Nooijer centrează perfect pentru Jefte, dar acesta reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe stadionul din Voluntari.

Min. 37: Schimbare la FC Voluntari. Droppa intră în locul lui Budescu

Min. 35: Budescu este scos cu targa de pe teren, din cauza unor dureri la tendon.

Min. 29: Continuă forsingul ilfovenilor. Ricardinho reia periculos cu capul din centrarea șutată a aceluiași Budescu, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 22: Ciobotariu e servit excelent de Budescu în careu, dar Mladen reușește să-l deposedeze în momentul șutului.

Min. 8: „Marinarii” au prima ocazie a meciului. Sali combină frumos cu Jefte, dar preluarea defectuoasă a acestuia din urmă îi permite lui Popa – ieșit la timp din poartă, să rețină balonul

Min. 1: Începe meciul!

02-04-2022
14:21

Echipele de start din FC Voluntari - Farul

Au fost anunțate echipele de start pentru partida dintre FC Voluntari și Farul:

  • FC VOLUNTARI: Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Ricardinho, Meleke – Marcelo Lopes, Budescu, Rață – Nemec; REZERVE: Rîmniceanu, Vlad, Costin, Achim, Droppa, Ilie, Gheorghe, Merloi, Tehe; ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • FARUL: Aioani – Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer – Artean, Nedelcu, Ciobanu – Omoh, Betancor, Sali; REZERVE: Brănescu, Boboc, Borza, Radaslavescu, Grameni, Purece, Moldoveanu, Petre, Iancu; ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Revenim la fotbalul nostru din Casa Pariurilor Liga 1 după un bilanț deloc încurajator pentru noua națională intrată pe mâna lui Edi Iordănescu în partidele amicale cu Grecia, scor 0-1 acasă, și 2-2 cu Israel, în deplasare, după ce am condus cu 2-0 la pauză. Dar revine febra luptei la titlu și lăsăm treburile naționalei pentru luna iunie, când va debuta în grupele Ligii Națiunilor.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 3-a din play-off

Sâmbătă, 2 aprilie

  • ora 17:30 FC Voluntari – Farul

Duminică, 3 aprilie

  • ora 19:00 FCSB – Universitatea Craiova

Luni, 4 aprilie

  • ora 21:00 CFR Cluj – FC Argeș

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 3-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 3 partide programate în a treia etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Look Sport, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Runda se deschide sâmbătă, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, cu partida dintre echipa ilfoveană și Farul. FC Voluntari vine după un meci excelent făcut pe teren propriu în compania Universității Craiova, căreia i-a oprit cu un 3-1 fără drept de apel seria de șapte victorii consecutive.

Nici Farul nu a jucat rău runda precedentă, dar a ratat foarte mult în egalul alb de pe teren propriu cu liderul CFR Cluj, care se poate declara mulțumit după aspectul jocului cu punctul obținut. Obiectivul lui Gică Hagi, clasarea pe locul 3, pare totuși destul de greu, distanța față de Craiova fiind de cinci puncte în urma oltenilor.

ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova e șocul acestei etape din play-off

Duminică are loc pe Arena Națională meciul etapei, FCSB – Universitatea Craiova. Echipa lui Toni Petrea este singura care a reușit până acum punctaj maxim, două victorii în play-off și a redus la cinci puncte distanța față de liderul CFR Cluj.

Rămâne de văzut cum se vor prezenta după convocările la națională Darius Olaru și Octavian Popescu la FCSB, dar și Florin Tănase, care a lipsit în Israel din cauză de COVID. Totuși, el și-a revenit și este apt de joc, iar vestea bună pentru Toni Petrea este că și-a recuperat toți accidentații și poate alinia cel mai bun „11” posibil la acest joc.

ADVERTISEMENT

La olteni, au fost prezenți la acțiunile echipei naționale fundașul Nicușor Bancu și atacantul Andrei Ivan. Ultimul a jucat în ambele meciuri amicale. Bancu a intrat doar la Netanya, cu Israel, pentru că avea viroză la ora partidei cu Grecia.

O victorie a bucureștenilor, care etapa trecută s-au impus cu mult noroc, în ultimele secunde, la Pitești, în fața lui FC Argeș, ar pune o mare presiune asupra liderului CFR Cluj, pentru că până la partida ardelenilor de luni, acasă, cu FC Argeș, ar reduce distanța la numai două puncte.

ADVERTISEMENT

Liderul CFR Cluj, obligat să câștige contra „vulturilor violeți”

În continuare nu e liniște deplină în  vestiarul celor de la CFR Cluj. Au fost făcute niște plăți, dar ele nu au reglementat nici pe departe situația la zi a restanțelor față de jucători, ci au avut ca scop evitarea oricăror probleme legate de obținerea licenței pentru viitorul sezon. Iar la partida cu FC Argeș au apărut și probleme de sănătate.

FC Argeș a pierdut ambele meciuri jucate în play-off, unde a intrat în premieră în acest sezon și deși a evoluat cu foarte multă determinare nu a avut nici noroc, partida cu FCSB fiind pierdută aproape pe fluierul de final al meciului. Clujenii pleacă favoriți, mai ales că acum au de unde alege în atac, lângă Gabriel Debeljuh revenind la potențialul lui compatriotul său Marko Dugandzic, autorul unui hat-trick într-un meci de verificare săptămâna aceasta.

ADVERTISEMENT