Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off, etapa a 4-a. Liviu Ciobotariu, dezamăgit după umilința cu FCSB. Cum arată clasamentul

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile din etapa a 4-a a play-off-ului Casei Pariurilor Liga 1, care au loc în intervalul 9-11 aprilie, meciul vedetă fiind Universitatea Craiova - CFR Cluj.
11.04.2022 | 23:15
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 4a Liviu Ciobotariu dezamagit dupa umilinta cu FCSB Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
11-04-2022
21:38

După înfrângerea cu FCSB, Ion Gheorghe și-a anunțat plecarea de la FC Voluntari

La finalul meciului pierdut de FC Voluntari cu 0-4 pe „Arena Națională” în fața FCSB-ului, mijlocașul ilfovean Ion Gheorghe a anunțat că la finalul sezonului se va despărți de echipa antrenată de Liviu Ciobotariu.

„Nu am ajuns la niciun consens. Contractul meu expiră în vară. Pe această cale vreau să le mulțumesc celor de la Voluntari. Îmi doresc să am parte de o nouă provocare, am petrecut deja 4 ani aici. Asta le-am spus și celor din conducere. 

Eu mi-am făcut treaba ca înainte, sunt deciziile lui Mister dacă nu mă folosește mai des. Acum, că suntem în play-off, poate vrea să își contureze lotul pentru sezonul următor. Sincer, mi-aș dori să plec în afară”, a declarat Ion Gheorghe.

11-04-2022
20:19

Seară neagră pentru Liviu Ciobotariu: „Nu ne-a ieșit nimic, am făcut act de prezență”

Imediat după fluierul final al meciului de pe Arena Națională, Liviu Ciobotariu nu a ezitat să-și „urecheze” elevii pentru jocul dezamăgitor prestat în fața FCSB-ului. „Un joc foarte slab de partea noastră. Am făcut foarte multe greșeli, am început de la 0-1, am luat gol pe contraatac, unde nu prea luam goluri. A fost un duș rece, o zi neagră pentru noi. N-am primit patru goluri de când sunt la Voluntari.

N-ar trebui să apară o automulțumire, veneam după două rezultate pozitive și trebuia să avem un moral bun. Am jucat pe Național Arena, un gazon senzațional și trebuia să avem altă atitudine. Nu ne-a ieșit nimic astăzi, am făcut act de prezență. Mă așteptam să facem un joc bun, dar nu a fost ceea ce mi-am dorit.

Noi încercăm să câștigăm fiecare joc, dacă se poate, nu avem niciun parti-pris cu nimeni. Urmează două jocuri importante, cu FC Argeș. În campionat ar trebui să câștigăm cele trei puncte, pentru că nu am făcut asta niciodată în istoria noastră.

Pe de altă parte, urmează semifinala de Cupa României și ar trebui să menajez câțiva jucători. O să mă gândesc și o să iau o decizie”, a declarat tehnicianul lui FC Voluntari, la Digi Sport.

11-04-2022
06:17

Casa Pariurilor Liga 1, play-off, etapa a 4-a: program, rezultate și clasament

Sâmbătă, 9 aprilie

  • FC Argeș – Farul 0-2 (Radaslavescu 27, Petre 62)

Duminică, 10 aprilie

  • Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 (Crețu 18, Markovic 69, Roguljic 90+6/ Bordeianu 43, Petrila 57) – VIDEO

Luni, 11 aprilie

  • FCSB – FC Voluntari 4-0 (Olaru 5, I. Stoica 28, Fl. Tănase 69, 78) – VIDEO

 

09-04-2022
18:15

Andrei Prepeliță, supărat pe jucătorii săi

Andrei Prepeliță și-a certat fotbaliștii după ce FC Argeș a pierdut cu Farul, scor 0-2, și a rămas singura echipă din play-off fără victorie.

„Am arătat ca o echipă stoarsă, nu am avut prospeţime, putea fi evitat golul, m-am uitat acum. Farul este o echipă bună. Am avut şi noi ocazii, dacă reuşeam altfel ar fi fost meciul. După la o fază fixă nu ne respectăm zona unde trebuie să stăm şi luăm golul de 2-0. Am încercat să înscriem golul ca să ne readucă în joc dar nu am reuşit.

Am vorbit cu băieţii, am mai avut rezultate mai puţin bune în trecut şi ne-am unit şi am reuşit să trecem peste. Nu e de ajuns că am ajuns în play-off, le-am zis să fie atenţi la viaţa privată la tot. 

I-am ţinut mereu în priză, dar la meciul cu FCSB am avut ghinion, la altele meciuri am făcut cadouri… Sunt echipe bune în play-off şi nu te iartă nimeni. S-a cunoscut lipsa celor 6 jucători care au fost titulari de bază. Se vede în ritmul de joc. Tănase a avut dureri la spate şi nici pe Ganea nu ne-am putut baza”, a declarat Andrei Prepeliţă după FC Argeș – Farul 0-2.

09-04-2022
17:03

Adi Petre, remarcatul lui Hagi după victoria cu FC Argeș

Gheorghe Hagi a vorbit despre victoria cu FC Argeș scor 2-0 și s-a arătat mulțumit de jocul făcut de fotbaliștii săi. Antrenorul Farului a subliniat că echipa sa a avut o problemă în ceea ce privește ritmul de joc, dar l-a lăudat pe Adrian Petre, autorul celui de-al doilea gol.

„Un meci bun, cu un adversar care a fost mereu greu, suntem în play-off, din păcate, cred eu că suferim la ritm, de la 0 grade am trecut la 23, cred că aici s-a văzut. Am făcut un meci bun și ofensiv și defensiv. 

Am zis că trebuie să dau spațiu tuturor, fiecare are nevoie de o șansă să îl evaluăm. Nedelcu a fost obosit (n.r. schimbat la pauză). Jucăm cu o linie de mijloc, interii au o vârstă bună, s-au impus, au un randament bun atât Grameni, cât și Rada (n.r. Radaslavescu). 

E un nouă care simte golul (n.r. Adrian Petre), a demonstrat de la 17-18 ani, din punct de vedere fizic e mai bine și ne bucură. El cred că așteaptă să reintre în ritm (n.r. Iancu), noi ne dorim, asta ne-am și dorit, și el și Nedelcu cred că vor să intre în ritm. 

Avem un program bun acum, am demonstrat că ne putem lupta cu oricine de la egal în campionatul regulat. Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci, vrem să construim o mentalitate de jucător bună, care să joace un fotbal bun”, a declarat Gică Hagi.

09-04-2022
13:19

FC Argeș - Farul 0-2 (Radaslavescu 27, Petre 62)

Vezi aici cele mai importante faze

Farul Constanța se impune la Pitești, scor 2-0, cu FC Argeș și se apropie la doar două puncte de poziția a patra, ocupată de FC Voluntari. Golurile echipei lui Gică Hagi au fost marcate de Radaslavescu (27), respectiv Petre (62), la prima atingere de balon.

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 90+2: Moldoveanu centrează din flancul drept pentru De Nooijer, dar acesta șutează puțin peste poartă.

Min. 73: Ocazie pentru FC Argeș. Dobrosavlevici încearcă un șut centrare de la distanță, mingea capătă efect, însă Aioani respinge de sub bară.

Min. 62: Goool Farul! Abia intrat pe teren, Petre înscrie din câțiva metri, după o pasă a lui Artean. Piteștenii au cerut offside, dar fanionul nu a fost ridicat.

Min. 61: Ocazie pentru Farul. Grameni trage de la distanță, însă Croitoru e atent și respinge.

Min. 53: Said își încearcă norocul cu un șut pe jos, de la 16 metri, dar goalkeeperul „marinarilor” e din nou la post.

Min. 51: FC Argeș începe în forță repriza secundă. Dumitru pătrunde în careu din flancul drept și șutează puternic, dar pe direcția lui Aioani, care respinge fără probleme.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45+3: Ocazie pentru FC Argeș. Said ia o acțiune pe cont propriu și îl servește perfect în careu pe Palic, dar acesta șutează puțin pe lângă poartă. Pauză pe arena din Trivale.

Min. 45: Schimbare la FC Argeș. Croitoru îi ia locul între buturi lui Greab, care s-a accidentat după o degajare.

Min. 42: Jefte are o incursiune în flancul stâng, pătrunde în careu și încearcă să finalizeze de unul singur, dar este blocat în momentul șutului.

Min. 32: Continuă forsingul „marinarilor”. Iancu șutează năprasnic din lovitură liberă, dar mingea trece puțin peste buturile piteștenilor.

Min. 27: Goool Farul! Pitu ia o acțiune pe cont propriu, îi păcălește pe fundașii adverși și centrează de pe partea stângă, Greab iese din poartă și respinge greșit, până la Radaslavescu, care deschide scorul cu o execuție sigură.

Min. 24: O nouă ocazie pentru Farul. Nedelcu șutează de la distanță, mingea prinde pământul, însă nu-i poate pune probleme lui Greab.

Min. 20: De Nooijer centrează periculos din banda stângă, dar atacanții Farului ratează întâlnirea cu balonul, care este trimis de Latovlevici propriului portar.

Min. 1: Fluier de start.

FC Argeș: Greab – Viana, Turda, Dobrosavlevici, Mușat – Meza Colli, Raynov – Ișfan, Palic, Latovlevici – Said; Rezerve: Croitoru, Miguel, Boldor, Honciu, Cr. Dumitru, Barbu, Fatai, Arias; Antrenor: Andrei Prepeliță.

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – Iancu, Jefte, Pitu; Rezerve: Brănescu, Dussaut, Mladen, Martinovic, Ciobanu, Purece, Moldoveanu, Ad. Petre, Sali; Antrenor: Gică Hagi.

În acest weekend, în perioada 9-11 aprilie, vor avea loc partidele din cadrul etapei a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. În fiecare zi, sâmbătă, 9 aprilie, duminică, 10 aprilie și luni, 11 aprilie, se va desfășura câte un meci, partida vedetă fiind programată duminică, Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 4-a din play-off

Sâmbătă, 9 aprilie

  • ora 17:30 FC Argeș – Farul

Duminică, 10 aprilie

  • ora 20:30 Universitatea Craiova – CFR Cluj

Luni, 11 aprilie

  • ora 21:00 FCSB – FC Voluntari

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 4-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 3 partide programate în a patra etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Look Sport, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

După ce FCSB a clacat pe teren propriu etapa trecută în fața Universității Craiova, la capătul unei meci dominat cap-coadă, dar în care oltenii au avut meritul de a specula erorile defensive ale echipei lui Toni Petrea și au beneficiat de un penalty superdiscutabil, se pare că drumul către al cincilea titlu consecutiv pentru CFR Cluj s-a deschis și mai larg.

Câștigarea campionatului însă nu ar fi suficientă pentru a scoate echipa de pe malurile Someșului din situația financiară deosebit de periculoasă în care se află, acest lucru fiind posibil numai dacă ardelenii vor reuși să ajungă până în grupele uneia dintre cele trei competiții continentale.

ADVERTISEMENT

Argeșul și Farul în căutarea primei victorii în play-off

Primul joc al etapei a 4-a din play-off are loc sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. FC Argeș va primi replica Farului, ambele echipe țintind să spargă gheața în play-off, unde nu au reușit nicio victorie în primele trei runde.

La Pitești e din nou tensiune, s-a dus euforia calificării în premieră între primele șase echipe ale campionatului, omul care întreține această stare nebenefică fiind primarul urbei argeșene, tot timpul nemulțumit de echipă. La Constanța, Gică Hagi a resetat obiectivul echipei, clasarea pe locul 4, pentru a încerca să prindă un loc de Europa în urma barajului cu învingătoarea din play-out.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova i-a pus gând rău campioanei CFR Cluj

Sâmbătă, 10 aprilie, 20:30 este ora la care are loc o nouă ciocnire pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie între olteni și CFR Cluj. Craiova nu are șanse la titlu nici măcar după succesul cu FCSB de la București, dar asta nu înseamnă că echipa lui Reghecampf nu va intra pe teren demotivată.

Dimpotrivă, își dorește mult un succes în fața campioanei, neuitând că acum două sezoane, în meci direct pe acest stadion, a pierdut în ultima etapă cu 1-3 șansa de a deveni campioană în detrimentul clujenilor. Probleme de lot serioase nu sunt la clujeni, iar la gazde sunt cele cunoscute, cu Houri și Marius Constantin.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari vrea un repetir cu FCSB

Ultimul joc al rundei e programat luni, 11 aprilie, de la ora 21:00, pe „Arena Națională”. FC Voluntari, echipa lui Liviu Ciobotariu, locul 4, întâlnește pe FCSB, locul 2, cu intenția fermă de a nu pierde acest joc. Un obiectiv realizabil, ținând cont de faptul că FCSB a mai avut probleme cu ilfovenii, atât din postură de gazdă, cât și pe terenul celor din Voluntari.

Ultimul succes pentru Voluntari în calitate de oaspete la meciurile cu FCSB datează din 2019, când s-a impus cu 3-1 la capătul unei evoluții cu adevărat remarcabile. În general, FCSB și-a luat punctele când a fost gazdă, dar au mai existat și două partide terminate la egalitate.

ADVERTISEMENT