Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 5-a. FC Voluntari – FC Argeș 0-1. Raynov aduce prima victorie pentru piteșteni în play-off. Video

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile din etapa a 5-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, care au loc între 16 și 17 aprilie și sunt dominate de confruntarea CFR Cluj - FCSB.
16.04.2022 | 19:20
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 5a FC Voluntari  FC Arges 01 Raynov aduce prima victorie pentru pitesteni in playoff Video
FC Voluntari și FC Argeș se întâlnesc de la ora 17:30, în primul meci al zilei în play-off-ul Ligii 1
ADVERTISEMENT
18-04-2022
19:45

Casa Pariurilor Liga 1, play-off, etapa a 5-a: program, rezultate și clasament

Sâmbătă, 16 aprilie

  • FC Voluntari – FC Argeș 0-1 (Raynov 80)
  • Farul – Universitatea Craiova 0-3 (Markovic 15 45+2, Baiaram 38) – VIDEO

Duminică, 17 aprilie

  • CFR Cluj – FCSB 0-1 (Oct. Popescu 74) – VIDEO

16-04-2022
14:05

LIVE FC Voluntari – FC Argeș 0-1 (Raynov 80)

Vezi AICI cele mai importante faze video.

Min. 90+3: 0-1 S-a fluierat finalul întâlnirii de la Voluntari

Min. 80: 0-1 GOOOOOL FC Argeș! Raynov deschide scorul după o fază fixă, reușind al doilea gol în acest sezon pentru piteșteni

Min. 54: 0-0 Cristi Dumitru ratează o nouă oportunitate de gol. Mingea trimisă de fotbalistul piteștenilor trece peste poarță

Min. 46:0-0 S-a reluat partida

Min. 45: 0-0 S-a încheiat prima repriză de la Voluntari

Min. 36: 0-0 Ilfovenii au ratat cea mai mare ocazie de gol. Mingea expediată spre poarta lui Croitoru a lovit bara

Min. 19: 0-0 FC Argeș ratează o bună oportunitate de a deschide scorul. Reflexul lui Râmniceanu ține tabela imaculată

Min. 14: 0-0 Cele două echipe încă se tatonează. Ocaziile lipsesc, deocamdată, la cele două porți

Min. 1: 0-0 A început meciul

FC Voluntari: Rîmniceanu – D. Ciobotariu, C. Achim, Andres, Vlad – Rață, Meleke – I. Costin, L. Fulop, I. Gheorghe – Marcelo. Rezerve: Popa, Armaș, Briceag, Veiga, Droppa, Tavares, Golan, Merloi, Tehe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

FC Argeș: F. Croitoru – Viana, Joao Miguel, Boldor, Mușat – Honciu, Raynov – Dumitrașcu, Cr. Tănase, Cr. Dumitru – Fatai. Rezerve: Micle, Dobrosavlevici, Latovlevici, Meza Colli, Palic, Ișfan, Ganea, Said, Arias. Antrenor: Andrei Prepeliță

După înfrângerea liderului CFR Cluj la Craiova în etapa a 4-a, venită în ultimele secunde ale prelungirilor acordate la timpul regulamentar, play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 a redeschis lupta la titlu și, în acest weekend, mai precis sâmbătă, 16 aprilie și duminică, 17 aprilie, se joacă meciurile din cadrul etapei a 5-a.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 5-a din play-off

Sâmbătă, 16 aprilie

  • ora 17:30 FC Voluntari – FC Argeș
  • ora 20:30 Farul – Universitatea Craiova

Duminică, 17 aprilie

  • ora 20:30 CFR Cluj – FCSB

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 5-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. CFR Cluj – FCSB e derby-ul de titlu

Toate cele 3 partide programate în a cincea etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Look Sport, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Fără discuție, toate privirile vor fi îndreptate spre partida de pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al Clujului, unde se poate spune fără a greși că vom avea un prim episod al finalei la titlu din acest sezon. De rezultatul celor două confruntări directe din play-off dintre ardeleni și bucureșteni va depinde, în mare măsură, numele viitoarei campioane.

Distanța dintre cele două pretendente la titlu este la acest moment de cinci puncte în favoarea clujenilor, care sunt și campionii ultimelor patru sezoane consecutiv. Un rezultat de egalitate nu ar fi unul rău pentru ei, pentru că ar menține același ecart.

ADVERTISEMENT

Evident, CFR Cluj se află într-o poziție mai avantajoasă, datorată acestui avans, putând gestiona cu mai mult calm și atenție evenimentele. FCSB este echipa pentru care prudența este prea puțin recomandată, ea fiind echipa care trebuie să fie mai ofensivă, să pună sub presiune adversarul.

Cele două echipe se cunosc foarte bine, își știu bine și plusurile, dar mai ales minusurile. Momentan CFR Cluj este principala favorită la al cincilea titlu la rând, având de partea sa și o experiență net superioară pentru meciurile cu miză decât talentații puști ai bucureștenilor.

ADVERTISEMENT

Problemele cu care se confruntă în afara terenului CFR Cluj și FCSB

La Cluj nu e numai lapte și miere, problemele financiare continuând să existe și destul de serios, chiar dacă patronul Neluțu Varga a virat nu cum mult timp în urmă o sumă importantă pentru ca jucătorii să nu depună memorii, dar determinarea în lot continuă să fie destul de bună și toată lumea vrea victoria în fața FCSB pentru a se distanța decisiv la opt puncte.

La FCSB, faptul că antrenorul Toni Petrea este doar un executant al ordinelor patronului Gigi Becali, care taie și spânzură la echipă și spune cine joacă și cine nu, a mărit tensiunea dintre suporteri și conducere, care i-a cerut lui Petrea să devină bărbat și să renunțe la poziția de slugă.

ADVERTISEMENT

FC Argeș aleargă după primele puncte în play-off

Celelalte două meciuri din play-off, etapa a 5-a, sunt FC Voluntari – FC Argeș și Farul – Universitatea Craiova. La Voluntari, gazdele, care țintesc locul 4, primesc după dușul de gheață cu FCSB un Argeș care nu a curs deloc în cele patru meciuri de până acum, pe care le-a pierdut pe bandă rulantă.

Universitatea Craiova, performera ultimelor două etape, cu victorii la București cu FCSB și acasă cu CFR Cluj, merge la Ovidiu, unde Farul vine și ea după succesul de la Pitești și țintește locul 4, ocupat de Voluntari. Va fi un meci greu pentru olteni, care mai mereu au avut probleme pe stadionul din Ovidiu.

ADVERTISEMENT