Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 6-a. Latovlevici își anunță plecarea de la FC Argeș după umilința cu Universitatea Craiova

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile din etapa a 6-a a play-off-ului Casei Pariurilor Liga 1, care au loc în duminică, 24 aprilie, și luni, 25 aprilie
25.04.2022 | 20:11
Casa Pariurilor Liga 1 playoff etapa a 6a Latovlevici isi anunta plecarea de la FC Arges dupa umilinta cu Universitatea Craiova
Iasmin Latovlevici a anunțat că ar putea părăsi pe FC Argeș la finalul sezonului. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
25-04-2022
20:02

Casa Pariurilor Liga 1, play-off etapa a 6-a: rezultatele și clasamentul

Duminică, 24 aprilie

  • FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 (Boateng 83) – VIDEO

Luni, 25 aprilie

  • FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 (Al. Crețu 22, 62, Markovic 54, A. Ivan 70) – VIDEO
  • Farul – FCSB 0-4 (Fl. Tănase 24, 38 pen., 67, Olaru 33) – VIDEO

25-04-2022
18:00

Andrei Prepeliță își critică jucătorii după umilința cu Universitatea Craiova : „Erau total depășiți!”

Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, nu a avut milă de elevii săi după înfrângerea dură din meciul cu Universtatea Craiova, acuzându-i voalat chiar de lipsă de valoare.

„Nu sunt foarte multe de spus. Au fost greșeli pe care nu le-am făcut tot campionatul. Am discutat că trebuie să venim aici și să arătăm că merităm. O primă repriză echilibrată, dar am primit gol după o greșeală copilărească, lipsă de comunicare. Nu înțeleg precipitarea în condițiile în care nu avem nicio presiune. Le-am spus înaintea meciului că trebuie să ne bucurăm de fotbal.

Am încercat să schimbăm un pic. Unii jucători erau total depășiți. Înțeleg, tehnic poate nu te ridici la nivelul care trebuie, dar tactic și fizic… Meciurile astea îmi arată la unii jucători niște limite.

Dacă vedeți antrenamentul de dinaintea meciului, nici zece la sută nu s-a văzut în teren. Unii sunt jucători de antrenament. Sperăm să ne trezească acest duș rece. Vom face o analiză. În momentul în care primești golul doi identic cu cel de la Voluntari, când fundașii se duc pe linia porții, eu nu înțeleg.

Nu s-a terminat, suntem la trei puncte de Voluntari. Jucăm, nu ne predăm. Așa cum a fost frumos când lucrurile au fost bune, trebuie să fim bărbați și să ne îndreptăm greșelile. Craiova e o echipă bună.

Nu mă deranjează că mi se strigă demisia. Îi înțeleg și pe ei. Un 4-0 e greu de digerat. Nu sunt supărat. Sunt liberi să strige ce vor. Nu am semnat, dar am discutat cu primarul, ne-am înțeles. Ne gândim la ce va fi. Sunt lucruri pe care le vedem în meciurile astea și trebuie să tragem niște concluzii”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul partidei FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4.

25-04-2022
17:36

Iasmin Latovlevici, discurs dur după FC Argeș - Universitatea Craiova

Iasmin Latovlevici, fundașul lui FC Argeș, a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut cu 0-4 în fața Universității Craiova, în care a anunțat că e posibil să părăsească gruparea piteșteană la finalul sezonului.

„Nu a fost un Paște fericit pentru noi. A fost un taifun, 0-4. Îmi e greu să vorbesc, să mă gândesc. La nervi, la gânduri, mă rezum să vorbesc doar despre mine. Vom vedea când se va termina totul ce voi face. Mentalul meu nu e… Doar cu banii la zi ne mulțumim? Dacă lucrurile astea sunt normale, trebuie să fie și alte lucruri normale și să fim mai bine. Dacă asta arătăm, înseamnă că atât putem momentan.

Nu știu ce să zic. E complicat. În unele momente, nu îi înțeleg pe oameni. Antrenorul ce să facă? Ne-a antrenat, ne-a explicat ce să facem. Mai departe, ține de fiecare individ. Să îi ceri demisia e un lucru aiurea. Nu are antrenorul nicio vină.

Ca să joci la un nivel bun, îți trebuie saci buni. Putem doar să ne prezentăm și să încercăm să îi încurcăm pe ceilalți. Crezi că eu nu îmi doresc să iau banii clubului dacă ni s-a promis? Pentru asta jucăm, nu doar pentru club și pentru culori.

Nu am fost obișnuit cu performanța. Am fost obișnuit cu munca grea. Nu știu ce voi face. Mai întâi vom vedea ce va face clubul. Probabil vor veni jucători, poate și eu voi pleca, poate nu sunt multumiți”, a declarat Iasmin Latovlevici la finalul meciului.

24-04-2022
19:15

CFR Cluj, victorie chinuită la Voluntari

Echipa CFR Cluj a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația FC Voluntari, în primul meci al etapei a 6-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Unicul gol al fost marcat de Boateng (83). Cu această victorie, ardelenii s-au distanțat la 5 puncte în fruntea clasamentului.

l1p

24-04-2022
19:12

Ciobotariu, frustrat de eșecul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, s-a arătat nemulțumit de înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, mai ales că golul liderului din Casa pariurilor Liga 1 a venit pe finalul jocului.

”Ne-am luptat de la egal la egal cu campioana României. Am făcut un joc bun defensiv cu excepția primelor 5 minute unde am început foarte slab. Ușor, ușor am echilibrat. Am încercat să ne creăm câteva contraatacuri unde ne-am fi dorit să îi surprindem.

A fost un joc echilibrat. Aceeași poveste, primim gol pe fază fixă. Ne-au lipsit doi jucători importanți prin talia lor, Denis și Meleke. Am avut un jucător de atac la Boateng și l-a scăpat de marcaj.

Nu am ce să le reproșez jucătorilor, decât să fim mai atenți la ceea ce înseamnă fazele fixe. Jocul curgea spre 0-0. Noi nu pregătim niciodată la remiză. Am câștigat jocuri și în minutul 90. Am întâlnit o echipă cu calitate, în special în zona mediană. Ne-am descurcat destul de bine, dar rezultatul rămâne.

Suntem frustați, mai ales că am primit gol în minutul 83. Nici ei nu și-au creat foarte multe situații de gol, nici noi. Cred că a fost fault la Tavares în prima fază, după care mingea a ieșit în aut din jucătorul de la CFR. E deranjant, dar ce putem să facem. Mergem mai departe, ne pregătim pentru următorul joc.

Dacă se apucă de refacerea terenului ar fi bine. Ne dorim să avem un gazon bun. Eu așa am ințeles că se va intra în renovare. Am vorbit cu Dan Petrescu și înainte și după joc. Nu joc eu contra lui Dan Petrescu, a jucat Voluntari contra lui CFR Cluj. Poate ne mai întâlnim în campionat și normal că îmi doresc să câștig și eu o dată contra lui”, a spus Ciobotariu.

Fotbalul românesc nu stă pe loc nici măcar de Paște. Dimpotrivă, se va derula etapa a 6-a atât în play-off-ul, cât și în play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Iar play-off-ul a devenit chiar fierbinte, după ce FCSB a învins liderul CFR chiar la Cluj și acum sunt trei candidate la titlu: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 6-a din play-off

Duminică, 24 aprilie

  • ora 19:00 FC Voluntari – CFR Cluj

Luni, 25 aprilie

  • ora 18:00 FC Argeș – Universitatea Craiova
  • ora 21:00 Farul – FCSB

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 6-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 3 partide programate în a șasea etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Succesul absolut meritat al FCSB în Gruia, în condițiile în care primul șut pe poarta oaspeților a venit abia în minutul 90+2, a făcut să avem o a doua parte a play-off-ului în Casa Pariurilor Liga 1 absolut palpitantă și totodată a deschis și ușa craiovenilor să se implice în lupta la titlu, mai ales că ei străbat o perioadă de formă excelentă.

În acest moment, nu mai putem spune sub nici o formă că echipa campioană a ultimelor patru sezoane, CFR Cluj, mai are statut de favorită, chiar dacă, deocamdată, păstrează un avans de două puncte peste FCSB. Clujenii arată un fotbal lipsit de vigoare și de orizont, carențe care dacă nu vor fi îndreptate pot costa scump la final de sezon, deși la un moment dat aveau opt puncte avans și păreau scăpați în câștigători.

ADVERTISEMENT

Examen greu pentru liderul CFR Cluj la Voluntari

CFR Cluj trebuie să evite orice pas greșit de acum înainte, pentru că avansul de două puncte poate dispărea ușor. Oamenii lui Dan Petrescu se pregătesc de o deplasare deloc ușoară la Voluntari, în fața unei echipe care practică același tip de joc defensiv și care sigur se va așeza pe cel puțin două linii în propria jumătate.

Și acest lucru este problema cea mai spinoasă pentru CFR Cluj. Care nu este construită ca o echipă de atac, având forța de a pune presiune asupra unui adversar aglomerat. Deci va fi destul de dificil să găsească spațiile necesare prin care să poată găsi pozițiile optime de finalizare.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova merge decisă la Pitești pentru cele trei puncte

Craiovenii merg la Pitești cu un singur gând, să ia cele trei puncte, pentru a continua să viseze la un titlu care acum câteva etape părea o adevărată himeră. Echipa lui Laurențiu Reghecampf se află în formă maximă și victoriile obținute în fața lui FCSB și Farul în deplasare și CFR Cluj acasă nu au fost deloc întâmplătoare.â

Piteștenii pot fi obosiți după ce au jucat marți manșa tur a semifinalei Cupei României la Voluntari, pierzând cu scorul de 2-0, primul eșec din istoria confruntărilor directe cu ilfovenii, mai ales că au evoluat pe un teren extrem de greu, ca urmare a ploilor abundente căzute.

ADVERTISEMENT

Farul – FCSB sau finul Becali acasă la nașul Hagi

Fără discuție, acum când play-off-ul a devenit incendiar, faptul că FCSB va juca la Ovidiu, împotriva Farului, acolo unde a obținut aproape de fiecare dată victoria pe vremea când evolua împotriva Viitorului, va naște din nou multe polemici, ambele contracandidate acuzând o relație mult prea amicală între nașul Gică Hagi și finul său, nimeni altul decât patronul FCSB, Gigi Becali, deși de multe ori aceștia s-au contrat în direct.

Farul este o echipă care caută să joace mereu cu fața la poarta adversă, dar nu îi iese de fiecare dată, dovadă scorul de forfait pe care i l-a administrat Universitatea Craiova la Ovidiu fără nici un drept de apel. La fel ca oltenii, FCSB are totdeauna direcția numai spre careul advers, profitând și de faptul că are jucători tineri, foarte rapizi, în atac. FCSB îl are și pe acest puști fenomenal Octavian Popescu, autorul unor goluri de antologie și al victoriei din ultimele minute la Cluj.

ADVERTISEMENT