Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-out etapa a 7-a. FC Botoșani, victorie fără emoții la Mioveni. Cum arată clasamentul

FANATIK vă prezintă toate amănuntele despre etapa a 7-a din play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1, care se dispută de vineri, 29 aprilie, și până luni, 2 mai
02.05.2022 | 19:05
Casa Pariurilor Liga 1 playout etapa a 7a FC Botosani victorie fara emotii la Mioveni Cum arata clasamentul
Christopher Braun, Valentin Cosereanu si Andrei Costin Tircoveanu in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si FC Botosani, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, luni 2 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
02-05-2022
16:23

Casa Pariurilor Liga 1, play-out etapa a 7-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 29 aprilie

  • Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaş 3-1 (Ștefănescu 2, Gonzalez 33, Tudorie 83 / Junior 16)
  • Chindia – Rapid 0-0 – VIDEO

Sâmbătă, 30 aprilie

  • Dinamo – Academica Clinceni 5-1 (Ivanovski 55, Ivanov 58, Morar 76, 78, Azankpo 86 / Massaro 88) – VIDEO

Duminică, 1 mai

  • FC U Craiova – UTA Arad 1-0 (Kovacic 50)

Luni, 2 mai

  • CS Mioveni – FC Botoșani 0-2 (Dican 70, Patache 84)

02-05-2022
13:13

CS Mioveni - FC Botoșani 0-2 (Dican 70, Patache 84)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 84: GOOOL FC BOTOȘANI! Petkovski scapă singur în careu, îi pasează apoi lui Patache, iar acesta înscrie în poarta goală.

Min. 70: GOOOL FC BOTOȘANI! Corner pentru oaspeți și Dican reia cu capul în plasă de pe 6 metri.

Min. 20: Mailat reia pe lângă poartă centrarea lui Mihai Roman II.

Min. 8: Pap respinge în corner mingea șutată puternic de Coșereanu.

Min. 1: A început partida.

  • CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Panait, Lixandru, Trif – Buziuc, Rusu, Coșereanu. Rezerve: Ducan, Iacob, Oancea, Șerbănică, Toma, Dumitriu, Tomczyk, Raicea, Sanoh. Antrenor: Alexandru Pelici
  • FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa Tchakonte, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Dican – Tîrcoveanu, Papa Mailat – Roman II. Rezerve: Contra, Florescu, Petkovski, Lupeta, Croitoru, Patache, Santos, David, Dragu. Antrenor: Marius Croitoru 
02-05-2022
11:57

Cristiano Bergodi, încă un an la Sepsi

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a acceptat oferta clubului Sepsi Sfântu Gheorghe de prelungire a contractului scadent la finalul acestui campionat.

Oficialii grupării covăsnene au anunțat că noul acord va fi parafat indiferent de rezultatele echipei din acest final de sezon, câștigarea Cupei României, sau accederea în barajul pentru Conference League nefiind obiective care să condiționeze noul angajament.

”Este adevărat. Am bătut palma cu Cristinano Bergodi. Poate că dacă îl aduceam mai devreme ajungeam și în play-off, dar asta este. Sunt singur că ne poate duce acolo la anul.

Acum contractul pe care îl semnăm nu e condiționat de nicio câștigare a Cupei României. Din acest motiv am și dorit să discutăm înainte de semifinală prelungirea contractului sau vreo calificare la barajul pentru Conference League.

Deja ne-am înțeles pentru prelungirea contractului, iar în această săptămână vom semna și actele. Contactul îl vom semna pe un an plus încă unul. Urmează să facem același lucru și cu oamenii din staff-ul dânsului”, a spus patronul Laszlo Diosegi.  

 

01-05-2022
15:53

FC U Craiova - UTA Arad 1-0 (Kovacic 50)

Min. 90+4. Final de meci!

Min. 50. Gol FC U Craiova! Kovacic deschide scorul.

Min. 46. A început repriza a doua!

Min. 45+3. Finalul primei reprize!

Min. 1. A început meciul!

  • FC U CRAIOVA: Popa – Negru, Kovacic, Paramatti – Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno. ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • UTA ARAD:  Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Medimorec, Șliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Miculescu, Laukzemis, Otele. ANTRENOR: Ionuț Badea
29-04-2022
14:06

Sepsi Sfântu Gheorghe - Gaz Metan Mediaș 3-1 (Ștefănescu 2, Gonzalez 33, Tudorie 83 / Junior 16)

Cele mai importante faze video se văd AICI 

Min. 90: 3-1 S-a terminat meciul

Min. 83: 3-1 GOOOOOL Sepsi!!! Tudorie înscrie și aduce liniștea pe arena din Sfântu Gheorghe

Min. 46: 2-1 S-a reluat meciul de la Sfântu Gheorghe

Min. 45: 2-1 S-a încheiat prima repriză

Min. 33: 2-1 GOOOOOL Sepsi!!! Eder Gonzalez înscrie al doilea gol al secuilor

Min. 16: 1-1 GOOOOOL Gaz Metan!!! Junior restabilește egalitatea din lovitură de la 11 metri 

Min. 2: 1-0 GOOOOOOL Sepsi!!! Ștefănescu, golgheterul secuilor deschide scorul

Min. 1: 0-0 A început meciul

Sepsi: Began – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Fulop, Vașvari, Gonzalez – Ashkovski, Tudorie, Ștefănescu. Rezerve: Gedo, Bălașa, Dumitrescu, Fofana, Golofca, Bărbuț, Dragomir, Damașcan.

Antrenor: Cristiano Bergodi

Gaz Metan: Grosz – Maxim, Mathaus, Avram, Tala – Junior, Iancu – Șteau, Gașpar, Costea – Domșa. Rezerve: Bumbar, Covaci, Harfaș, Ursu, Noian, Câmpean.

Antrenor: Flavius Boroncoi

În acest weekend, începând de vineri, 29 aprilie, când se desfășoară primele două partide și până luni, 2 mai, inclusiv, se vor juca partidele etapei a 7-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Se cunosc cele două retrogradate, Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, se știe prima echipă care va merge la baraj, Dinamo, mai trebuie lămurit cine va termina pe locul 13, precum și care vor fi primele două echipe în fruntea play-out-ului.

Programul meciurilor din etapa a 7-a din play-out-ul Casei Pariurilor

Vineri, 29 aprilie

ora 17:30 Sepsi Sf. Gheorghe – Gaz Metan Mediaş

ora 20:30 Chindia – Rapid

Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30

Dinamo – Academica Clinceni

Duminică, 1 mai, ora 19:00

FCU Craiova – UTA Arad

Luni, 2 mai, ora 17:30

CS Mioveni – FC Botoșani

După cum se vede și din clasament la acest moment două sunt ecuațiile nerezolvate. Cine va juca finala play-off pentru a accede la lupta pentru un loc de Conference League și disputa Chindia – Mioveni – FC U Craiova 1948, pentru evitarea locului 13, ultimul de baraj.

ADVERTISEMENT

Rapid conduce autoritar play-out-ul, fiind singura echipă cu șase victorii din șase posibile și golaveraj fabulos, 18-1. Pentru locul al doilea, poziția a opta, luptă Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe. În zona locului 13, Chindia are nevoie de un miracol. Se află la şase puncte în spatele Miovenilor şi al Craiovei.

Rapid poate lămuri definitiv ocupanta locului 13

Vineri, 29 aprilie, avem la Ploieşti, de la ora 20:30, un adevărat moment al adevărului. Este un meci de care pe care între Chindia şi Rapid. Cu o victorie şi cu speranţa mai ales ca Botoşani să ia trei puncte la Mioveni, dâmboviţenii ar rămâne în cursa pentru evitarea locului 13.

ADVERTISEMENT

Orice alt rezultat ar condamna definitiv echipa lui Emil Săndoi la cele două meciuri suplimentare pentru supravieţuire, care nu vor fi deloc uşoare, mai ales dacă vor da de Petrolul,  Hermannstadt sau de U Cluj, echipe bune din Liga 2. Am pus şi Petrolul, pentru că mai are un avans de patru puncte faţă de locul 3 şi nimic nu mai e sigur.

Mioveni, foarte aproape de evitarea locului de baraj

Pe de altă parte cu o nouă victorie Rapid şi-ar asigura matematic locul în finala play-out, iar Adrian Mutu ar stabili un adevărat record de victorii consecutive la giuleşteni, aceasta urmând a fi a opta din tot atâtea jocuri. Ceva absolut greu de imaginat înainte de numirea sa.

ADVERTISEMENT

Cele două urmăritoare ale Rapidului au meciuri total diferite. Covăsnenii lui Cristiano Bergodi pot spune că vor face un antrenament cu public în compania copiiilor lui Gaz Metan, în timp ce moldovenii vor merge la Mioveni, unde gazdele vor ridica baricade în propria jumătate, pentru a obţine cel puţin un punct, important doar dacă Chindia va fi prima echipă care bate pe Rapid.

Oltenii lui Mititelu, la un pas de petrecere

Atât Mioveni, cât şi Botoşani vor avea un enorm avantaj cu meci luni, 2 mai, în epilogul rundei, pentru că vor şti rezultatul de la Chindia – Rapid, iar o victorie a giuleştenilor sau măcar un egal ar putea uşura misiunea moldovenilor pe redutele de la Mioveni.

ADVERTISEMENT

La Craiova gazdele întâlnesc UTA într-un meci în care un egal ar asigura petrecerea de menţinere în Liga 1 a oltenilor familiei Mititelu, meritul considerabil fiind al antrenorului italian Nicolo Napoli, care a pus pe picioare o echipă complet debusolată.

ADVERTISEMENT