Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-out, etapa a 5-a. FC U Craiova – Academica Clinceni 4-0. Baeten, Bauza, Van Durmen și Ondaan au înscris în Bănie. Video

FANATIK vă prezintă informații despre meciurile din etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1, care au loc în perioada 15-18 aprilie, cel mai important joc fiind CS Mioveni - Dinamo.
17.04.2022 | 16:48
Casa Pariurilor Liga 1 playout etapa a 5a FC U Craiova  Academica Clinceni 40 Baeten Bauza Van Durmen si Ondaan au inscris in Banie Video
S-au anunțat echipele de start la meciul FC U Craiova - Academica Clinceni. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
18-04-2022
19:35

Casa Pariurilor Liga 1, play-out, etapa a 5-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 15 aprilie

  • Chindia – FC Botoșani 1-2 (Chamed 41 / Roman II 43, Papa 66)
  • CS Mioveni – Dinamo 2-0 (Panait 71, Sanoh 84) – VIDEO

Sâmbătă, 16 aprilie

  • Sepsi Sf. Gheorghe – UTA Arad 1-0 (Bălașa 90+3)

Duminică, 17 aprilie

  • FC U Craiova – Academica Clinceni 4-0 (Baeten 8, Bauza 35, Van Durmen 86, Ondaan 88)

Luni, 18 aprilie

  • Rapid – Gaz Metan 8-0 (Vojtus 12, R. Ilie 36, 51, Carnat 40, 49, Moise 67, Dandea 75, J. Moraes 90+2) – VIDEO

17-04-2022
11:52

FC U Craiova - Academica Clinceni 4-0 (Baeten 8, Bauza 35, Van Durmen 86, Ondaan 88)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+2 4-0 S-a terminat meciul

Min. 88: 4-0 GOOOOOL FC U Craiova!!! Lionel Ondaan înscrie și el cu un șut tare, din unghi

Min. 86: 3-0 GOOOOOL FC U Craiova!!! Van Durmen ridică scorul la 3-0

Min. 46: 2-0 S-a reluat meciul din Bănie

Min. 45: 2-0 S-a terminat prima repriză

Min. 35: 2-0 GOOOOOL FC U Craiova!!! Bauza dublează avantajul oltenilor, după ce l-a driblat elegant pe portarul Ureche

Min. 8: 1-0 GOOOOOOL FC U Craiova!!! Baeten deschide scorul în disputa din Bănie

Min. 1: 0-0 A început meciul.

FC U Craiova: R. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Achim, Asamoah – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno. Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, Pop, Albu, Marquet, Sidibe, Ondaan, Bălan. Antrenor: Nicolo Napoli.

Academica Clinceni: Ureche – A. Ion, Tsvetkov, C. Ștefan – Rufati, Vrdoljak, Alghoul, Holzmann – Florică, Dumitrache, R. Ion. Rezerve: Bolboașă, Gogov, Jerdea, Obedeanu, Oprea, Iana, Sterian, Melniciuc, Dima. Antrenor: Daniel Popa.

16-04-2022
16:00

Laszlo Dioszegi șef de galerie

Sepsi Sfântu Gheorghe a preluat șefia în clasamentul fazei play-out în Casa Pariurilor Liga 1, după succesul la limită în fața formației UTA Arad. Covăsnenii au irosit o mulțime de ocazii, iar finanțatorul Laszlo Dioszegi a trăit la intensitate maximă duelul.

Omul cu bani de la Sepsi a ales să urmărească disputa care i-a dus pe secui mai aproape de barajul pentru cupele europene, din mijlocul peluzei. La fel ca Cristi Borcea la Dinamo, Dioszegi s-a prezentat la meci purtând echipamentul oficial al lui Sepsi, și-a legat fularul pe cap, și a cântat necontenit alături de galeria roș-albilor.

Golul marcat de Mihai Bălașa la ultima fază a meciului a declanșat nebunia în tribunele arenei din Sfântu Gheorghe, iar Laszlo Dioszegi s-a manifestat precum cel mai fanatic suporter. Și antrenorul Cristiano Bergodi a sprintat ca în vremurile bune pentru a-l felicita pe marcatorul golului.

”Suporterii au fost extraordinari. Ne-au împins de la spate si pot spune wow. Am alergat şi eu pentru că a fost foarte frumos cum s-a auzit zgomotul când a dat gol Bălaşa.

Frumos, foarte frumos, cu emoţii, dar meritată victoria din plin, pentru că băieţii au jucat bine, au avut răbdare. Am încercat să plimbăm mingea oriunde pe teren şi era păcat dacă nu câştigam. 

Am avut o gramadă de situaţii în careu şi ocazii bune. Dar dacă ei avut primele 20 de minute, dar pe greşelile noastre. Mă bucur că am avut atitudine, caracter şi am ajuns să câştigăm la ultima fază”, a spus Bergodi, la finalul partidei.

16-04-2022
12:44

Sepsi - UTA 1-0 (Bălașa 90+3)

Sepsi – UTA 1-0 Bălașa înscrie la ultima fază a meciului (min. 90+3) și aduce trei puncte importante pentru Spesi în lupta pentru barajul european

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu – Gonzales, Păun, Ștefănescu – Ashkovski, Tudorie, Bărbuț. Rezerve: Gedo, Tincu, Ispas, Vașvari, I. Fulop, Fofana, Golofca, I. Dragomir, Damașcan. Antrenor: Cristiano Bergodi

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Medimorec, Shliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele. Rezerve: Balauru, Pătlăgică, Dima, Hrezdac, Baravykas, Dangubic, Mercioiu, Laukzemis, Fl. Matei. Antrenor: Ionuț Badea

15-04-2022
20:20

Emil Săndoi consideră nedrept eșecul cu FC Botoșani

Antrenorul echipei Chindia Târgoviște s-a declarat profund dezamăgit de rezultatul meciului cu FC Botoșani 1-2. Tehnicianul dâmbovițenilor reclamă lipsa de concentrare a elevilor lui la fazele fixe. Emil Săndoi simte că postul lui este din ce în ce mai șubred după eșecul cu FC Botoșani.

”E nedrept fotbalul câteodată. Este nedrept pentru că ştiam că jucam azi cu o echipa ofensivă, dar am reuşit să-i contracarăm din punctul acesta de vedere. Nu vreau să deranjez pe nimeni de la echipa adversă, dar cred că au avut o ocazie şi jumătate şi au dat două goluri. 

Am avut situaţii multe de a marca şi am dominat. Am facut o partidă mai bună decât cu Dinamo. Nu cred că am făcut o partidă proastă, dar, din păcate, rezultatul final nu ne avantajează. Suntem o echipă care încearcă să joace fotbal. 

Parcă nici nu avem şansă, avem un ghinion teribil, nu sunt subiectiv. Reproşurile mele sunt la greşelile mele pe faza defensivă. Bineînţeles că sunt reproşuri şi pe cea ofensivă că am reuşit să deblocăm tabela, iar apoi am făcut o greşeală teribilă. 

Cred că avem un an de zile de când nu am mai luat gol din fază fixă. Niciun antrenor nu este bătut în cuie pe viaţă la o echipă, noi staff-ul, împreună cu jucătorii, am făcut tot ce a deprins de noi, dar se mai fac greşeli”, a declarat Săndoi, după meci.

15-04-2022
13:45

Chindia - FC Botoșani 1-2 (Chamed 41 / Roman II 43, Papa 66)

Vezi AICI cele mai importante faze video.

Min. 90+4 1-2 S-a terminat partida

Min. 66: 1-2 GOOOOOL FC Botoșani! Erico Papa plasează perfect o lovitură de cap și moldovenii trec în avantaj

Min. 61: 1-1 Passaglia găsește un culoar de șut, dar execuția este moale și Pap reține fără proleme

Min. 57: 1-1 Mihai Roman II aproape să profite de o gafă în defenfiva gazdelor. Atacantul a căzut în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue 

Min. 46: 1-1 S-a reluat meciul 

Min. 45+1: 1-1 S-a încheiat prima repriză

Min. 43: 1-1 GOOOOOL FC Botoșani! Mihai Roman II restabilește egalitatea

Min. 41: 1-0 GOOOOOL Chindia! Chamed deschide scorul cu o lovitură perfectă de cap

Min. 25: 0-0 Passaglia reia dezamăgitor din careu o centrare ideală. Mingea trece mult pe deasupra porții

Min. 17: 0-0 Eduard Pap iese neinspirat din poartă, dar la fel de neinspirat a fost Florea care a încercat să-l surprindă cu un lob de la mare distanță

Min. 11: 0-0 Cele două echipe ajung cu greutate în careurile adverse. Ocaziile importante lipsesc

Min. 5: 0-0 Mare ocazie pentru Chindia. Andrei șerban șutează din poziție ideală, dar Eduard Pap reține cu noroc.

Min. 1: 0-0 A început meciul

  • Chindia: D. Moldovan – Butean, Pițian, P. Iacob(c), C. Dinu – A. Șerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc – Chamed – D. Florea; Antrenor: Emil Săndoi
  • FC Botoșani: E. Pap – Braun, E. Florescu, A. Șeroni, Țigănașu – Papa(c), Dican, Haruț – Santos, M. Roman II, Mailat; Antrenor: Marius Croitoru

 

În acest weekend, mai precis începând de vineri, 15 aprilie, și până luni, 18 aprilie, au loc partidele din cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Problema echipelor care vor lua drumul eșalonului secund este lămurită definitiv, în urma depunctărilor masive la care au fost supuse pentru neplata unor datorii Gaz Metan Mediaș, ajunsă acum la minus 15 și Academica Clinceni, căreia i-a mai rămas un singur punct.

Casa Pariurilor Liga 1, programul etapei a 5-a din play-out

Vineri, 15 aprilie

  • ora 17:30 Chindia – Botoșani
  • ora 20:30 CS Mioveni – Dinamo

Sâmbătă, 16 aprilie

  • ora 15:00 Sepsi Sf. Gheorghe – UTA Arad

Duminică, 17 aprilie

  • ora 15:00 FC U Craiova – Academica Clinceni

Luni, 18 aprilie

  • ora 20:30 Rapid – Gaz Metan

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 5-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 5 partide programate în a cincea etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Look Sport/Look Plus, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Este clar că toate meciurile pe care le vor disputa ultimele două clasate, Gaz Metan și Academica Clinceni vor fi simple formalități pentru adversarele lor, astfel încât pentru FC U Craiova și Rapid putem spune, fără teama de a greși, că mai degrabă urmează un antrenament cu public, date fiind marile probleme pe care le întâmpină adversarele în alcătuirea echipelor.

În acest fel, derivând din context, este la fel de limpede că Rapid își va păstra primul loc în ierarhia play-out-ului, jucând acasă cu medieșenii, iar pentru locul al doilea, poziția a opta, care asigură dreptul la barajul pentru Conference League se vor bate Sepsi și FC Botoșani, imixtiunea celor de la UTA sau FC U Craiova părând, cel puțin pentru moment, destul de puțin probabilă.

ADVERTISEMENT

Chindia – FC Botoșani deschide etapa a 5-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1

Vineri, 15 aprilie, avem primele două jocuri din această rundă cu numărul 5 în play-out. Ambele meciuri sunt extrem de importante. La Ploiești, Chindia va fi gazda unui meci în care va întâlni o echipă a Botoșanilor în derivă. Moldovenii erau mari favoriți să câștige play-out-ul, dar realitatea primelor patru runde jucate contrazice această prezicere.

Chindia se bate, umăr la umăr, cu Mioveni, pentru a evita locul 13, care duce la barajul de supraviețuire cu ocupanta locului 3 sau 4 din play-off-ul de promovare din Liga 2. Ambele au câte 22 de puncte și doar una dintre ele va răsufla ușurată după încheierea celor 14 etape.

ADVERTISEMENT

Și CS Mioveni și Dinamo vor juca la victorie

Seara, la Mioveni, chiar că putem vorbi despre ultima șansă a lui Dinamo de a mai spera la evitarea barajului de supraviețuire. Cu 13 puncte, la nouă distanță de CS Mioveni, „câinii” ocupă locul 14 și sunt salvați de pericolul retrogradării directe de depunctările consecutive ale Clincenilor.

O victorie la Mioveni ar face să mai pâlpâie flacăra speranței evitării locurilor 13-14, ținând cont că ar mai fi până la final încă patru meciuri de jucat. Dar, dacă vor pierde, atunci putem spune că „alb-roșiii” trebuie deja să se pregătească de dubla manșă de baraj cu o echipă din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Sepsi – UTA, alt meci important pentru șefia play-off-ului

Alt meci extrem de important, de această dată pentru partea superioară a play-out-ului, se va juca sâmbătă la Sfântu Gheorghe. Sepsi, la care antrenorul italian Cristiano Bergodi a primit propunerea de prelungire a contractului pe alți doi ani, va întâlni UTA, care dacă dă lovitura în Covasna reintră în cărțile pentru a prinde locul 7 sau locul 8.

Cum spuneam, FC U Craiova și Rapid au în față cele două retrogradate, deci misiuni facile pentru a mai adăuga alte trei puncte. Oltenii, prin vocea lui Adrian Mititelu Junior, susțin că mai cred în posibilitatea de a termina măcar pe locul 8 și că vor juca fiecare partidă din play-out doar la victorie.

ADVERTISEMENT