Fotbal intern

Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20! Cum au primit străinii vestea: “Nu poate să fie plin de jucători români, sunt toţi la noi în Anglia!”

28.08.2019 | 19:46
Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20! Cum au primit străinii vestea:
Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20! Cum au primit străinii vestea Nu poate să fie plin de jucători români, sunt toţi la noi în Anglia!

EA Sports, producătorul celui mai celebru joc video de fotbal: Fifa, a anunţat că, în premieră, Casa Pariurilor Liga 1 va fi inclusă în noul joc al seriei: Fifa 20, care se va lansa pe 24 septembrie. Astfel, toate cele 14 echipe din Casa Pariurilor Liga 1 vor face parte din noul joc. 

Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20! Cum au primit străinii vestea: “Au anunţat o nouă ligă, dar nu e ceea ce ne aşteptăm”

Fanii vor putea să joace cu echipa lor în Champions League în modul “Carieră”, să alcătuiască “cel mai bun prim 11” din competiția internă și să dueleze cu alți jucători online în modalitatea “Ultimate Team”.

Juventus este marea absentă din Fifa 20, concurentul principal al celor de la Fifa 20, Pro Evolution Soccer obţinând exclusivitatea de a folosi numele campioanei Italiei. Astfel, în jocul Fifa, Juventus se va numi Piemonte Calcio, însă numele jucătorilor şi culorile vor rămâne aceleaşi.

VEZI VIDEO ANUNŢUL PRIVIND CASA PARIURILOR LIGA 1: 

Fanii români s-au bucurat la auzul veştii că, în sfârşit, Casa Pariurilor Liga 1 va fi în jocul Fifa. În schimb, străinii nu sunt la fel de entuziasmaţi. Într-un articol de pe Real Sport, se anunţă într-un mod ironic cum “Fifa ripostează şi anunţă o nouă Liga după ce au pierdut numele Juventus”.

În articolul respectiv, campionatul României este numit unul “bizar”, însă având în vedere că Electronic Arts are un sediu şi la Bucureşti nu este tocmai o surpriză că liga naţională este în joc: “Care este răspunsul EA după ce au pierdut mai multe drepturi? Au anunţat o nouă ligă, însă nu este ceea ce ne aşteptăm.

Liga 1 din România va fi inclusă în joc în acest an, ceea ce înseamnă că echipele care se califică regulat în Europa League, Cluj şi Steaua (acum FCSB) vor fi în noul joc. Având în vedere că EA are un sediu la Bucureşti, nu e tocmai o surpriză”, se arată în articolul Real Sport.

Fanii de pe Facebook au luat foc: “În sfârşit, poţi să joci cu Piemonte Calcio împotriva unei echipe româneşti oarecare”

Comentariile de pe Facebook sunt cu tentă ironică deseori, uneori chiar jignitoare. Un englez a comentat, ironic: “Nu poate să fie plin de jucători români, sunt toţi la noi în Anglia!”, “În sfârşit, poţi să joci cu Piemonte Calcio împotriva unei echipe româneşti oarecare”, “O nouă mutare stupidă marca EA, până la Crăciun nu va juca nimeni”.

Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20! Cum au primit străinii vestea Nu poate să fie plin de jucători români, sunt toţi la noi în Anglia! (1)
Casa Pariurilor Liga 1 va fi în Fifa 20! Cum au primit străinii vestea Nu poate să fie plin de jucători români, sunt toţi la noi în Anglia! (1)
  • 4,3 milioane de jocuri Fifa 19 s-au vândut în prima săptămână de la lansare
  • 14 echipe româneşti au licenţă în Fifa 20, echipele din Casa Pariurilor Liga 1

 

 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri