Life

Casa Puterea Dragostei zguduită de un nou scandal. Doi băieți, aproape de bătaie

20.04.2021 | 23:45
Casa Puterea Dragostei zguduita de un nou scandal Doi baieti aproape de bataie
ADVERTISEMENT

Casa emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, este zguduită de un nou scandal de proporții. Doi dintre concurenții din Turcia sunt pe punctul de a se lua la bătaie, sub privirile tuturor. 

În ediția de miercuri, 21 aprilie 2021, Romeo intră în conflict cu Marinescu. Tinerii își aruncă vorbe grele și puțin mai lipsește până la o bătaie în toată regula. Acuzațiile curg din ambele părți, în altercația celor doi intervenind și Radu.

ADVERTISEMENT

„Vezi că nu te mai știe lumea de șmecher, te știe de săgeată. Vrei să te mint? Ești slugă aici în emisiune, nu mai ești șmecher! O lună te-a ținut!”, îi spune Marinescu lui Romeo de la Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei, un nou scandal de proporții. Romeo și Radu intră în conflict

Scandalurile sunt la ordinea zilei în casa din Turcia, însă acesta necesită și implicarea echipei din emisiune. Cei doi tineri sunt ținuți de ceilalți concurenți deoparte să nu iasă o bătaie în adevăratul sens al cuvântului la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

„Maria, este cam gelos Marinescu”, este replica lui Paul.

„Eu zic să vorbim despre noi doi mai bine”, răspunde imediat Maria.

„Ăsta nu mai are nicio treabă! Hai să îl votăm, să îl zburăm!”, spune Seya despre Radu.

„Mai ești și șmecher tu!”, notează Radu.

„Sunt, vrei să îți arăt?! Ia uite ce femeie am lângă mine!”, declară Romeo.

„Lasă, că pe a ta am pupat-o și eu”, completează Radu.

„Iubirea mea, Alexandra, îți vine rândul ți ție! Dar pe alea le dau înainte de finală”, precizează Maria.

Andrada este taxată de prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu, care o avertizează că unele gesturi făcute de ea pot avea consecințe grave. Totul a plecat după ce moderatoarea de la Puterea Dragostei le-a spus concurenților să nu se mai „joace” cu apa fierbinte, să stea locului.

ADVERTISEMENT

„Andrada, ce ai făcut tu astăzi nu e potrivit. Știi de ce? Că pot avea consecințe dure, astfel de gesturi”, este replica prezentatoarei Cristina Mihaela Dorobanțu.