Life

Casa Regală pregătește contraofensiva după dezvăluirile zguduitoare făcute de Prințul Harry. Planul secret de la Palat

Casa Regală a pus pe masa discuțiilor, chiar de sărbători, situația extrem de tensionată dintre Regele Charles & William și Prințul Harry.
08.01.2023 | 21:29
Casa Regala pregateste contraofensiva dupa dezvaluirile zguduitoare facute de Printul Harry Planul secret de la Palat
Prințul Harry, în război cu propria sa familie. Foto: hepta.ro. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

E război total între Prințul Harry și propria sa familie! Casa Regală pregătește un plan de bătaie pentru a contracara toate bombele lansate de fostul duce de Sussex în cele mai recente apariții publice.

Casa Regală are un plan secret pentru a răspunde acuzațiilor Prințului Harry

Consilierii seniori ai familiei regale britanice au format o celulă de criză, o „cameră de război”, întrucât Regele Charles al III-lea privește toată această situație într-un mod extrem de grav.

ADVERTISEMENT

Membrii de top ai familiei monarhului s-au întâlnit la Palatul Sandringham de Crăciun. Acolo, pe lângă urările pe care și le fac an de an de sărbători, au dezbătut și planul de acțiune pentru a răspunde tuturor acuzațiilor, deloc puține, lansate de Harry și Meghan Markle de mai bine de o lună încoace, notează PageSix.

Persoane din interiorul Casei Regale au declarat pentru publicația mai sus menționată că a fost elaborat deja un plan pentru a răspunde dezvăluirilor explozive făcute de Harry. Vorbim nu doar de cele din cartea sa de memorii, „Rezervă” (n.r.: va apărea pe piață pe 10 ianuarie 2023), ci și de confesiunile tulburătoare făcute în emisiunile „60 Minutes” de la CBS, unde a fost intervievat de Anderson Cooper și „Good morning, America”.

ADVERTISEMENT

William și Harry, dușmănie pe viață

„Fără îndoială, au existat temeri cu privire la ceea ce urma să scrie Harry în cartea sa, în special când vine vorba de momentele extrem de personale ale vieții sale”, a dezvăluit unul din informatorii din interiorul Casei Regale.

Nu se știe cu certitudine cum va arăta contraofensiva Casei Regale. Ceea ce s-a scris, însă, în presa britanică este că Prințul William nu se va răzbuna. Acesta ar fi ales să tacă în continuare și să-și vadă de atribuții.

ADVERTISEMENT

Reamintim că Harry l-a acuzat de mai multe lucruri pe fratele său, printre care cum că l-ar fi convins să îmbrace un costum nazy, dar și că l-a bătut la un moment dat.

Cartea lui Harry va apărea și în România, aceasta fiind lansată de editura Nemira.