Life

Casa aventurilor lui Kevin, scoasă la închiriat pentru o noapte. Cât trebuie să plătești ca să fii Singur Acasă

Fanii filmelor de Crăciun se vor putea bucura, în luna decembrie, de o vizită în casa lui Kevin McCallister. Conacul în care s-a filmat Singur Acasă va ajunge pe Airbnb, pentru o noapte, iar Buzz va fi gazda norocoșilor.
02.12.2021 | 13:19
Kevin îi așteaptă pe răufăcători în casă. Foto: filmul „Singur acasă”
ADVERTISEMENT

Fanii filmelor de Crăciun Singur acasă / Home Alone, care îl au drept personaj principal pe micul Kevin, au acum ocazia să viziteze conacul în care au avut loc filmările. Casa a fost scoasă la închiriat, pentru o noapte, pe Airbnb, iar patru norocoși vor avea ocazia să se bucure de încăperile în care Kevin a reușit să pună pe fugă cei doi hoți care doreau să îi spargă casa.

Buzz McCallister, fratele mai mare al lui Kevin, este cel care va organiza o seară de neuitat pentru cei patru norocoși care vor trece pragul casei. Familia McCallister este din nou plecată în vacanță, iar casa a rămas pe mâinile lui Buzz. Norocoșii vor putea să amplaseze diferite capcane pe proprietatea conacului pentru a-i prinde pe răufăcătorii care ar dori să intre în casă.

ADVERTISEMENT

Patru norocoși vor avea ocazia să doarmă în patul lui Kevin

Pentru a marca cel de-al șaselea film al seriei „Home Alone”, „Home Sweet Home Alone”, proprietarii casei au luat decizia de a le oferi ocazia unor persoane să retrăiască cele mai frumoase momente în casa în care s-a filmat primul film al seriei. O noapte în patul lui Kevin costă doar 25 de dolari, dar biletele se vor obține destul de greu, conform presei internaționale.

Casa va fi împodobită cu lumini strălucitoare și colorate, exact ca în filmele în care joacă și Macaulay Culkin. Decorațiunile de Crăciun nu vor lipsi, iar oaspeții vor avea ocazia să admire bradul pe care Kevin l-a tăiat în primul film de unul singur și l-a decorat în timp ce răufăcătorii dădeau târcoale casei.

ADVERTISEMENT

“Bandiții Lipicioși” din Singur Acasă vor lipsi, dar cina la lumina lumânărilor va fi pregătită

Nu este cazul să vă faceți griji din cauza “Bandiților Lipicioși”, deoarece în acest an nu își vor mai face apariția. Totuși, veți avea ocazia să montați cele mai bune capcane, pe care ulterior va trebui și să le ocoliți. Atmosfera va fi una de poveste, exact ca în filmul din 1993.

Pentru a putea intra cât mai bine în pielea personajului interpretat de Macaulay Culkin, vei avea ocazia să încerci loțiunea de după bărbierit a tatălui lui Kevin și vei putea țipa fără oprire în fața oglinzii din baie. De asemenea, în seara în care vei intra în conacul din Singur Acasă vei putea mânca toate felurile de mâncare pe care în mod normal părinții ți le interzic. Cina la lumina lumânărilor și comanda de pizza nu vor lipsi din acest peisaj rupt parcă din film.

ADVERTISEMENT

După cum spuneam, Buzz este gazda celor care vor intra în casa familiei lui Kevin, așa că acesta va avea grijă să își surprindă oaspeții în stilul său caracteristic. Tarantula va fi și ea prezentă în peisaj, însă Buzz va avea grijă să nu ajungă pe fața niciunui invitat.

„Home Sweet Home Alone”, noul film al francizei „Home Alone”

Filmul „Angels With Filthy Souls” va rula pe fundal, însă nu este suficient de lung cât să acopere toată șederea oaspeților, așa că veți putea urmări alături de Buzz cel de-al șaselea film al seriei Home Alone, „Home Sweet Home Alone”. Personajele vor fi diferite față de celelalte film, însă acțiunea se va baza pe aceeași idee generală.

ADVERTISEMENT

Un film semnat și regizat de Dan Mazer, „Home Sweet Home Alone” reunește câțiva dintre cei mai bine cotați actori din Statele Unite ale Americi, precum Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates și Aisling Bea. Max este numele băiețelului care deține rolul principal în acest film și care va încerca să își păzească casa de răufăcători.

Filmul a fost lansat pe data de 12 noiembrie 2021 și a adunat deja în fața micilor ecrane o mulțime de spectatori. Disney+ a fost programul pe care a putut fi vizionat pentru prima dată cel de-al șaselea film al francizei „Singur Acasă”.

Conacul familiei McCallister își deschide pentru prima dată porțile pentru cei care își doresc să retrăiască momentele de criză alături de Kevin. Cele 4 bilete se vor pune la vânzare pe data de 7 decembrie, urmând ca pe 12 decembrie să aibă loc sejurul. Pentru a marca această premieră, cei de la Airbnb vor face o donație considerabilă Spitalului de Copii La Rabida din Chicago.

ADVERTISEMENT