Sport

Casa unui star din Ligue 1, spartă în timp ce se afla la națională! Hoții au făcut o pagubă de 300.000 de euro

Jucătorii de fotbal sunt ținte importante pentru hoți, iar casa unui star din Ligue 1 a fost spartă în momentul în care fotbalistul se afla la echipa națională.
11.10.2021 | 17:48
Casa unui star din Ligue 1 sparta in timp ce se afla la nationala Hotii au facut o paguba de 300000 de euro
ADVERTISEMENT

Este vorba de mijlocașul formației OGC Nice, Mario Lemina, care este plecat la reprezentativa Gabonului pentru meciurile din preliminariile CM 2022.

Din primele informații, vila mijlocașului de 28 de ani a fost prădată de trei persoane înarmate.

ADVERTISEMENT

Hoții i-au spart casa unui star din Ligue 1

Conform Daily Star, hoții au acționat duminică seară în jurul orei 22:30 și au furat bijuterii în valoare de aproximativ 300.000 de euro, dar, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în timpul acestui jaf.

Mario Lemina nu era acasă la momentul spargerii, el fiind convocat la naționala Gabonului pentru dubla cu Angloa din preliminariile CM 2022. După ce hoții au fugit, un angajat al casei a putut contacta poliția, iar oamenii legii investighează acum acest caz.

ADVERTISEMENT

Capriciosul fotbalist a fost achiziționat în această vară de Nice de la Southampton pentru 5.500.000 de euro. În cele șapte meciuri jucate de la revenirea în Ligue 1, el a marcat un gol.

Lemina a dat Franța pentru Gabon

Mario Lemina este un produs al clubului FC Lorient de unde în 2013 a plecat la Olympique Marseille pentru 4,5 milioane de euro. Doi ani foarte buni pe Velodrome i-au adus transferul la Juventus Torino, care în primă fază l-a adus împrumut, iar apoi l-a achiziționat definitiv cu 9.800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult rezervă la ”Bătrâna Doamnă”, fotbalistul gabonez a plecat în vara lui 2017 în Premier League, el fiind transferat de Southampton pentru 17.250.000 de euro. Însă, nici aici nu și-a găsit locul și a fost împrumutat pe rând la Galatasaray Istanbul și Fulham, după care a fost cedat la Nice.

Deși ca junior a reprezentat Franța, Mario Lemina a ales la seniori să joace pentru Gabon, acolo unde a adunat 19 selecții și a marcat trei goluri. El a fost titular în partida pierdută vineri în deplasare cu Angola, scor 1-3, însă a fost rezervă în revanșa care se joacă la această oră.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii, țintele preferate ale hoților

În ultimii ani, casele fotbaliștilor au devenit reale ținte pentru hoți. În septembrie 2019, brazilianul Casemiro a fost jefuit în timp ce el era pe teren în derby-ul cu Atletico Madrid. Soția și fiica lui se aflau în casă în timp ce hoții au pătruns în casa starului de la Real Madrid, dar, din fericire nu au pățit nimic.

Francezul Mamadou Sakho a intrat și el pe lista lungă de fotbaliști care au fost prădați de hoți. Fundașului central de la Crystal Palace i s-au furat bunuri în valoare de 500.000 de euro la începutul anului 2020.

Casa din Londra a lui Jan Vertonghen, fundașul lui Tottenham Hotspur, a fost prădată de patru hoți înarmați cu macete în primăvara anului trecut. Aceștia au intrat în casa în care se mai aflau și copiii și nevasta internaționalului belgian, dar nimeni nu a fpst rănit în timpul jafului

ADVERTISEMENT