Veste bună pentru Hagi! Casap a revenit la antrenamente

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
13/11/2017, 18:13
Veste bună pentru Hagi! Casap a revenit la antrenamente GALERIE FOTO

Carlo Casap unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului, s-a accidentat în timpul partidei pe care campioana a câştigat-o în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, din prima etapă a sezonului. Verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură de ligamente încrucişate. Acum, jucătorul s-a refăcut mai repede decât se aştepta şi a revenit la antrnamentele echipei:

“După o absenţă de aproape patru luni, cauzată de o accidentare, Carlo Casap a revenit astăzi la antrenamentele campioanei României, FC Viitorul. Tânărul mijlocaş, care va împlini 19 ani la 29 decembrie, s-a alăturat luni după-amiază colegilor cu o mare dorinţă de a reveni cât mai rapid şi într-un meci oficial. “Urmează o primă perioadă în care nu am voie să intru în contact, în dueluri, chiar dacă pot lovi mingea. Apoi, sper ca peste alte două săptămâni voi putea face antrenamente complete”, a declarat Carlo Casap. Talentatul mijlocaş al Viitorului s-a accidentat grav în min.7 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a acestui sezon (scor 3-0), desfăşurat la 17 iulie, când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept” au anunţat campionii pe site-ul oficial.

Casap, petrecere cu Filip

Jucătorul de la Viitorul Constanţa este bun prieten cu Steliano Filip, de la Dinamo, iar aceştia s-au văzut la Timişoara, la scurt timp după ce fundaşul lui Dinamo a fost implicat în scandalul “beţie la Piatra Neamţ”. Alături de cei doi a mai fost un alt bănăţean care activează în Liga 1 Betano, Claudiu Belu (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO).

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Carlo Casap

Închide ×