Fotbal intern

UPDATE. FOTO. Imagini horror cu piciorul operat al lui Casap

UPDATE. Carlo Casap a suferit o intervenţie de refacere a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul drept. Tânărul mijlocaş s-a accidentat în timpul partidei cu Gaz Metan şi va lipsi...

UPDATE. Carlo Casap a suferit o intervenţie de refacere a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul drept. Tânărul mijlocaş s-a accidentat în timpul partidei cu Gaz Metan şi va lipsi de pe teren cel puţin 6 luni.

picior

***********************************************************************************************

Update. Carlo Casap s-a accidentat în timpul meciului câştigat de FC Viitorul Constanţa în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, iar fotbalistul a fost operat la Roma, de Pier Paolo Mariani, cel care l-a tratat şi pe Francesco Totti, dar şi pe Florin Tănase.

“Operaţia a luat sfârşit încă de ieri. Totul este ok. Am fost foarte supărat şi dezamăgit până în dimineaţa aceasta. Clipe grele de asemenea care nu se vor termina curând dar eu începând de acum voi fi cât de puternic pot şi vă asigur că nu scăpaţi de mine aşa uşor. Voi reveni mai repede de cât vă aşteptaţi…obiectivul meu primordial din acest moment. Ne vedem cât mai curând pe teren. Un campion rămâne mereu un campion, nu uita”, a scris Casap pe un site de socializare.

20246390_1568533796552698_3364472922442842015_n

Update. Site-ul oficial al celor de la FC Viitorul Constanţa a anunţat care este situaţia lui Carlo Casap şi cât va sta în afara terenului după accidentarea suferită în timpul meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0. De asemenea, Hagi a decis să-i mărească salariul fotbalistului după accidentare, conform news.ro!

“Jucătorul Viitorului, Carlo Casap, a suferit o accidentare foarte gravă în meciul cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a sezonului 2017-2018 a Ligii 1. Verdictul medicilor a fost de ruptură de ligamente încrucişate la genunchi, astfel că internaţionalul de tineret al Viitorului va reveni pe teren peste şase luni. Clubul constănţean este alături de Carlo Casap în grelele momente pe care le traversează şi îl aşteaptă înapoi pe teren mult mai puternic”, apare pe site-ul Viitorului.

“FC Viitorul este alături de mijlocaşul Carlo Casap din toate punctele de vedere după accidentarea gravă pe care a suferit-o în etapa inaugurală a Ligii I, contra lui Gaz Metan Mediaş. Conducerea clubului campioanei a decis să mărească valoarea contractului mijlocaşului Viitorului, noii termeni ai înţelegerii fiind parafaţi astăzi”, se arată pe site-ul fcviitorul.ro.

Aflat în convalescenţă, Carlo Casap a fost vizitat acasă de reprezentanţii clubului Viitorul, inclusiv de vicepreşedintele Constantin Stamate. “Este un moment delicat în cariera lui Carlo, însă suntem cu toţii alături de el şi îl aşteptăm cât mai repede pe teren. Am luat decizia să-i mărim şi contractul nu doar pentru că este un jucător de mare perspectivă, ci şi pentru a-i arăta că suntem foarte mulţumiţi de ceea ce a oferit el pentru FC Viitorul şi că suntem cu toţii alături de el în această perioadă mai puţin fastă a carierei”, a declarat Stamate.

Carlo Casap s-a declarat surprins de decizia clubului constănţean, însă în acelaşi timp s-a arătat încântat de susţinerea primită. “Mulţumesc domnului Hagi şi clubului pentru încrederea şi sprijinul pe care mi le-au oferit, iar eu vreau să revin cât mai puternic”, a spus Carlo Casap.

Jucătorul va pleca joi în Italia, iar vineri va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se reface ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept. După o săptămână de la operaţie Casap va reveni în România, unde îşi va continua perioada de recuperare.

casap viitorul

***

Carlo Casap s-a accidentat dur în meciul de debut în noul sezon, cu Gaz Metan Mediaş (vezi aici detalii), iar verdictul medicilor este unul dur. 

Mijlocaşul în vârstă de 18 ani a fost înlocuit în minutul 7 al meciului de la Ovidiu, cu Alexandru Cicâldău, acuzând dureri de genunchi. În urma RMN-ului la care a fost supus astăzi s-a văzut că acesta are o leziune gravă a ligamentelor încrucişate interioare.

“Din păcate accidentarea lui Carlo Casap este foarte gravă, la examenul RMN fiind evidenţiată o leziune a ligamentelor încrucişate interioare. Jucătorul se va deplasa în aceste zile la Bucureşti, pentru a fi consultat şi de doctorul Pompiliu Popescu, iar în funcţie de concluziile acestuia vom vedea ce vom face.”, a declarat Pavel Peniu, preşedintele Academiei de fotbal „Gheorghe Hagi“, pentru FANATIK.RO.

Casap accidentare Viitorul-Gaz Metan

Carlo Casap s-a accidentat în minutul 5 al meciului cu Gaz Metan Mediaş. Nu a intrat în contact cu niciun adversar însă la o schimbare de direcţie a călcat strâmbe şi ligamentele încrucişate au fost afectate. Jucătorii şi-au dat seama de gravitatea accidentării şi au făcut semne disperate la margine.

Peniu nu a putut spune însă când va reveni fotbalistul în teren, după accidnetare. Există posibilitatea ca acesta să aibă nevoie şi de o intervenţie chirurgicală:

“E foarte posibil să fie necesară o operaţie, dar nu mă pot pronunţa asupra termenului în care fotbalistul se va putea reface”, a încheiat Peniu.

Casap accidentare Viitorul-Gaz Metan. Carlo ar putea reveni spre finalul acestui an, având în vederea că recuperarea după o astfel de accidnetare este dificilă şi anevoiosă.