News

Cascada Bigăr, afectată grav de inundații. Locul arată acum de nerecunoscut. Video

20.06.2020 | 11:54
Cascada Bigar afectata grav de inundatii Locul arata acum de nerecunoscut Video
Cascada Bigăr, afectată grav de inundații. Locul arată acum de nerecunoscut. Sursa foto: Captură Video YouTube
ADVERTISEMENT

Inundațiile din ultimele zile au afectat Cascada Bigăr, recunoscută în întreaga lume, iar zona arată acum de nerecunoscut.

Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase din lume, a fost afectată grav de inundațiile din ultimele zile, cauzate de căderile masive de precipitații din mai multe regiuni ale țării.

ADVERTISEMENT

Inundațiile din zona unde se află celebrul obiectiv turistic și-au pus amprenta pe întregul județ Caraș Severin, astfel că și cascada s-a schimbat dramatic în decurs de câteva zile.

Inundațiile au transformat Cascada Bigăr

O filmare postată pe Facebook de Meteoplus arată cum ploile masive au dus la creștere nivelului pârâului care dădea Cascadei Bigăr un farmec aparte.

ADVERTISEMENT

Acum, cascada nu mai seamănă deloc cu locul parcă despins din Rai, iar inundațiile au făcut ca fluxul mare de apă să acopere cea mai mare parte a stâncii peste care se revărsa înainte firul de apă.

Cascada Bigăr a devenit cunoscută în întreaga lume în anul 2013, după ce site-ul american „The World Geography” poziționat-o pe primul loc în topul celor mai frumoase cascade din lume.

ADVERTISEMENT

Imaginea pe care o creează perdelele de apă ce se revarsă peste stâncile acoperite de muşchi este de-a dreptul parcă desprinsă din Rai, iar turiști din toată lumea au venit aici de-a lungul timpului pentru a admira cu ochii lor frumusețea cascadei.

Locul nu mai arată deloc ca înainte

Caraș-Severin, Cascada Bigăr, inundații, viitura, vremea

Județul Caraș-Severin, Cascada Bigăr 🌊💧☔19 iunie 2020

Nai-post ni Meteoplus noong Biyernes, Hunyo 19, 2020

Acum însă, locul feeric a fost înlocuit cu un peisaj mai degrabă apocaliptic, iar imaginile vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

 

Tags: