News

Cascadă de ironii după ce un român a blocat un feribot în Grecia: “Bizonul a vrut să urce primul”

Cascadă de ironii după ce un român a blocat accesul într-un feribot, în Grecia, pe insula Thassos!
06.09.2021 | 16:01
Cascada de ironii dupa ce un roman a blocat un feribot in Grecia Bizonul a vrut sa urce primul
Un român și-a parcat mașină în locul de acces în feribot. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concediile în Grecia sunt pe ultima sută de metri, dar întâmplările românilor pe meleaguri elene continuă să zguduie rețelele de socializare. Astfel, pe cel mai important forum cu informații pentru o vacanță liniștită în insula Thassos, a fost postată de curând o fotografie care a devenit virală în doi timp și trei mișcări. De fapt, nu viteza a fost problema imaginii, ci chiar staționarea. Una care s-a transformat într-o parcare în toată regula.

Mai exact, ajuns pe seară la îmbarcare, un turist român și-a lăsat mașina, un BMW de lux, pe locurile unde parcarea era interzisă. Pe lângă semnele aferente, grecii au scris chiar și pe trotuar un NO PARKING uriaș de culoare galbenă.

ADVERTISEMENT

Cascadă de ironii după ce un român a blocat un feribot în Thassos!

Încurajat de faptul că pe primele litere se mai afla o mașină, poziționată oarecum lângă un feribot ancorat la mal, românul nu a stat o clipă pe gânduri și și-a lăsat mașina chiar în mijloc. După care a plecat, cel mai probabil, la cumpărături de ultim moment.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când s-a întors și s-a trezit în toiul unui scandal uriaș. Între timp, un alt feribot a ajuns și a avut nevoie de mișcări serioase pentru a-și face loc. Mai ales că, acesta trebuia să și coboare pe mal puntea de legătură.

ADVERTISEMENT

Unul dintre utilizatorii forumului a fotografiat momentul și a încercat chiar să-l anunțe pe proprietarul autoturismului de gafa făcută. „Domnu’ cu BMW, dacă ești pe aici, vino cât încă e pe mal. Poliția este deja aici”, a transmis Bogdan Savastru.

Postarea bărbatului a stârnit însă aprigi comentarii. Astfel, în scurt timp s-au strâns sute de reacții și sfaturi, dar și câteva zeci de distribuiri ale imaginii. A urmat o adevărată cascadă de ironii la adresa șoferului român.

ADVERTISEMENT

Cum a parcat românul pe un loc rezervat accesului în feribot

„Eu nu mai așteptam să vină. Plecam cu ferry și încercam să văd și dacă plutește bemveu’”, a notat Gabi Dincovici, unul dintre românii interesați de vacanțele în insula Thassos. „Numai un român putea să parcheze așa. Apoi ne văităm pe forum că se ridică numerele de înmatriculare. Păi au dreptate grecii fraților. Românii parchează exact ca în România, unde vor mușchii lor”, a transmis și Adrian Petrache.

„Da, băi nene, ce nesimțit ăsta cu ferry să blocheze bmw-ul. Și scrie clar sub el “Parking”. Tz tz tz . Ce oameni grecii ăștia, am fost de vreo 5 ori la ei, dar după asta nu cred că mă mai duc”, a subliniat și George Moraru.

ADVERTISEMENT

„Cât este portul ăla de mare, acolo s-a găsit și ăla cu ferry să lase rampa”, a spus Toni Luroni, postarea lui stârnind amuzamentul tuturor. „S-a săturat să parcheze pe linia de tramvai și a zis să încerce și el ceva nou”, a glumit și Răzvan Vasiliu.

„Dacă-l pun grecii pe ăsta să plătească întârzierea vaporului, o să fie cea mai scumpă excursie din viața lui”, a continuat Theodor Grosariu. „Sânt ân fatză pe avari”, a fost expresia favorită, în timp ce Cristian Boldor a anunțat și deznodământul.

„În urmă cu câteva minute îl împingeau băieții de la ferry jos de pe rampă, fără numere. Se adunase lumea ca la circ. Și exact în fața secției de politie toată treaba”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT