Nicio categorie

NEBUNIE! Casele de pariuri au DECIS cine cîştigă CM!

Cupa Mondială a ajuns în faza optimilor de finală, cele 16 echipe calificate în această fază fiind cele mai în formă naţionale din faza grupelor. Chiar dacă am avut parte de multe surprize,...
27.06.2014 | 21:00

Cupa Mondială a ajuns în faza optimilor de finală, cele 16 echipe calificate în această fază fiind cele mai în formă naţionale din faza grupelor. Chiar dacă am avut parte de multe surprize, printre ţările care au părăsit competiţia încă din faza grupelor numărîndu-se Spania, Italia, Anglia sau Portugalia, bookmakerii consideră că surprizele pot apărea în continuare.

Aşa cum era de aşteaptat, deşi nu a prestat cel mai spectaculos fotbal în faza grupelor, favorita principală la cîştigarea trofeului este Brazilia, fiind cotată de casele de pariuri cu 4,00. Interesant este faptul că aceaşi cotă a avut-o şi la începutul competiţiei.

Camerun-Brasile-Neymar-mondiali-2014

A doua favorită este Germania, cotată cu 5,00, jocul prestat de Muller şi compania impresionînd. Aşadar, bookmakerii au decis să îi scadă cota, după ce iniţial un succes german era cotat cu 7,00.

Favorita numărul trei este Argentina, cotată tot cu 5,00, la egalitate cu Germania, singura diferenţă fiind că sud-americanii au aceaşi cotă ca şi la începutul turneului.

Surprizele încep să apară de la locul 4 în jos, unde Franţa şi Olanda au cote mult mai mici decît la început, în primul rînd datorită faptului că au un culoar uşor, dar şi faptului că au oferit spectacol în grupe, fiecare dintre cele două naţionale marcînd cîte cinci goluri într-un meci: Franţa cu Elveţia (5-2) şi Olanda cu Spania (5-1). Ambele echipe sînt cotate cu 9,00 pentru cîştigarea Mondialului.

Cea mai mare cotă pentru succesul final o are Algeria, africanii fiind cotaţi cu 226.

PROGRAMUL OPTIMILOR DE FINALĂ:

Brazilia – Chile (sîmbătă, ora 19:00)
Columbia – Uruguay (sîmbătă, ora 23:00)

Olanda – Mexic (duminică, ora 19:00)
Costa Rica – Grecia (duminică, ora 23:00)

Franţa – Nigeria (luni, ora 19:00)
Germania – Algeria (luni, ora 23:00)

Argentina – Elveţia (marţi, ora 19:00)
Belgia – SUA (marţi, ora 23:00)

FANATIK.RO vă prezintă cotele tuturor formaţiilor la cîştigarea Mondialului:

cote mondiallllll

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri