Pariuri sportive

Casele de pariuri au DECIS! Cine cîştigă Balonul de Aur

A mai rămas foarte puţin timp pînă la decernarea Balonului de Aur, iar în cursa pentru marele trofeu au mai rămas doar 3 jucători: Cristiano Ronaldo (Real Madrid şi Portugalia), Manuel Neuer...
05.12.2014 | 17:21
Casele de pariuri au DECIS Cine cistiga Balonul de Aur
ADVERTISEMENT

A mai rămas foarte puţin timp pînă la decernarea Balonului de Aur, iar în cursa pentru marele trofeu au mai rămas doar 3 jucători: Cristiano Ronaldo (Real Madrid şi Portugalia), Manuel Neuer (Bayern Munchen şi Germania) şi Lionel Messi (FC Barcelona şi Argentina).

Casele de pariuri nu puteau sta departe în această luptă şi au oferit deja cote pentru cei trei fotbalişti. Favoritul bookmakerilor este Cristiano Ronaldo, care a reuşit un sezon excepţional cu Real, alături de care a cîştigat Liga Campionilor şi a marcat 17 goluri într-un singur sezon! Mai mult, şi debutul sezonului acesta a fost cel mai bun, marcînd gol după gol. Astfel, casele de pariuri i-au oferit cota 1,30 portughezului!

ADVERTISEMENT

free-videos-of-cristiano-ronaldo-skills-1411708514

Al doilea favorit este Manuel Neuer, portarul lui Bayern, care a luat titlul în Germania alături de gruparea din Munchen. Adevărata performanţă reuşită de portarul german a fost cîştigarea Cupei Mondiale în 2014, după o finală cu Argentina, reuşind să închidă perfect poarta nemţilor pe toată durata turneului. Mai mult, a fost ales şi portarul Mondialului. Bookmakerii oferă cota 4,00 pentru Neuer.

euerereerre

Ultimul, în opinia caselor de pariuri, este Leo Messi, care are cota 10 pentru a cîştiga Balonul de Aur cu numărul 5. Argentinianul nu a cîştigat nimic cu Barcelona, singura sa performaţă fiind finala de Mondial pierdută cu naţionala.

ADVERTISEMENT

640x360_messi_4_pilotes_V2.v1357586434

COTELE PENTRU CÎŞTIGAREA BALONULUI DE AUR

CRISTIANO RONALDO – 1,30

MANUEL NEUER – 4,00

LIONEL MESSI – 10,00