Sporturi

Casele de pariuri au încredere maximă în Simona Halep la Roland Garros! Cum arată cotele pentru trofeu

16.05.2019 | 21:18
Casele de pariuri au incredere maxima in Simona Halep la Roland Garros Cum arata cotele pentru trofeu
Casele de pariuri au încredere maximă în Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep are două înfrângeri la rând pe zgură, dar casele de pariuri continuă să-i ofere încredere maximă înainte de Roland Garros, turneu ce va lua startul săptămâna viitoare. 

Casele de pariuri au încredere maximă în Simona Halep la Roland Garros!

Halep a fost învinsă în turul II de la Roma de Marketa Vondrousova, după ce săptămâna trecută pierduse finala de la Madrid împotriva olandezei Kiki Bertens. Chiar și așa, sportiva noastră este cotată drept principala favorită la câștigarea Roland Garros, cu o cotă de 6.00.

Următoarele două sportive au cote de 10.00, Serena Williams, respectiv liderul mondial Naomi Osaka. Vine apoi un pluton format din trei jucătoare, Muguruza, Stephens și Svitolina, fiecare cu o cotă de 12.00. Jelena Ostapenko, sportivă împotriva căreia Halep pierdea finala de la French Open în 2017, are acum cota 27.00.

Cote pariuri Roland Garros 2019
Cote pariuri Roland Garros 2019

După două finale pierdute, în 2014 și în 2017, Simona Halep a triumfat în cele din urmă la Roland Garros chiar anul trecut, cucerind primul său turneu de Mare Șlem din carieră. Mulți specialiști în tenis o cotează pe Halep drept cea mai bună jucătoare pe zgură din circuitul WTA la ora actuală.

Simona le-a confirmat așteptările acestora la Madrid, însă doar până în finală, când nu a avut replică împotriva lui Kiki Bertens. Halep părea să fi trecut peste acel eșec, luând fără emoții primul set cu Vondrousova. A urmat însă o cădere inexplicabilă, iar sportiva din Cehia și-a adjudecat următoarele două seturi, producând surpriza zilei la Roma.

Roland Garros este turneul preferat al Simonei Halep, după cum a declarat-o chiar ea în repetate rânduri. Nu a triumfat doar în 2018, ci și în urmă cu un deceniu, pe vremea când evolua la junioare. Ediția din acest an va lua startul pe 26 mai și va ține până pe 9 iunie. Dacă se va impune din nou, Halep va câștiga un premiu colosal: 2,3 milioane de euro.