Sport

Casele de pariuri din Italia plătesc deja pentru “Napoli campioană”. Cota uriașă pe care o avea liderul din Serie A la câștigarea „Scudetto” la începutul sezonului

Casele de pariuri din Italia au început deja să vireze banii celor care au mizat pe Napoli campioană. Ce cotă avea la începutul sezonului pentru câștigarea campionatului.
08.04.2023 | 19:57
Casele de pariuri din Italia platesc deja pentru Napoli campioana Cota uriasa pe care o avea liderul din Serie A la castigarea Scudetto la inceputul sezonului
Casele de pariuri din Italia o dau campioană pe Napoli în Serie A cu nouă etape înainte de final. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Napoli este văzută deja campioană în Italia de casele de pariuri, după victoria cu Lecce, scor 2-1 în deplasare în etapa a 29-a din Serie A. Agențiile premiază biletele pariorilor care au mizat pe Napoli campioană cu nouă etape înainte de finalul campionatului.

Casele de pariuri din Italia plătesc deja pentru „Napoli campioană”

Napoli are un parcurs excelent în actuala stagiune, fiind calificată în sferturile Ligii Campionilor, unde o va înfrunta la mijlocul săptămânii viitoare pe AC Milan în prima manșă. Echipa lui Stefano Pioli i-a administrat cea mai dură înfrângere din acest sezon lui Napoli, scor 4-0 în etapa a 28-a din Serie A.

ADVERTISEMENT

Totuși, victoria cu Lecce din ultima etapă a dus-o la 19 puncte de locul 2 ocupat de Lazio care are un meci mai puțin. Suficient pentru ca agențiile de pariuri din Italia să plătească deja biletele care au dat-o pe Napoli câștigătoarea „Scudetto”.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Napoli are în prezent o cotă infimă de 1,01 la câștigarea campionatului din Serie A. Analiștii din Italia susțin că după victoria cu Lecce, scor 2-1, Napoli a devenit campioana Italiei, deși principalele urmăritoare au șanse matematice la adjudecarea titlului.

ADVERTISEMENT

Napoli, cotă uriașă la câștigarea „Scudetto” la începutul sezonului

Nimeni nu intuia parcursul impresionant al lui Napoli din actuala stagiune. Nici măcar bookmakerii care le-au acordat a cincea șansă „napoletanilor” de a câștiga titlul în Italia, la începutul sezonului. Echipa antrenată de Luciano Spalletti era în spatele rivalelor Juventus, Inter, AC Milan și AS Roma.

Mai precis, vara trecută Napoli avea o cotă de 16 pentru a-și adjudeca al treilea titlu din istorie în Serie A. Totuși, echipa din Italia a bifat o nouă performanță luna trecută. După ce a eliminat Frankfurt în optimile Ligii Campionilor, Napoli a rupt „blestemul” și s-a calificat pentru prima oară în sferturile competiției.

ADVERTISEMENT

Napoli a încheiat pe primul loc în grupa A din care au mai făcut parte Liverpool, Ajax și Rangers. „Napoletanii” au suferit singura înfrângere în actuala stagiune din UEFA Champions League împotriva lui Liverpool, scor 2-0 pe Anfield.

Napoli – AC Milan, în sferturile UEFA Champions League

În sferturile Ligii Campionilor, Napoli se va înfrunta cu rivala din Serie A, AC Milan. Meciul tur este programat miercuri, 12 aprilie, ora 22:00. Recent cele două formații s-au înfruntat în etapa a 28-a din Serie A, iar echipa lui Stefano Pioli s-a impus categoric și surprinzător, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Napoli înfruntă în campionat pe 15 aprilie Verona, iar o săptămână mai târziu joacă în deplasare cu Juventus. Victor Osimhen este cel mai în formă fotbalist al echipei lui Luciano Spalletti. Atacantul nigerian este golgheterul campionatului cu 21 de reușite.

ADVERTISEMENT