Fotbal international

Ce cotă are Dan Petrescu să o antreneze pe Celtic la casele de pariuri din Scoția

01.12.2020 | 17:38
Ce cota are Dan Petrescu sa o antreneze pe Celtic la casele de pariuri din Scotia
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a primit cotă la casele de pariuri din Scoția să fie antrenor la Celtic. Românul a apărut pe lista campioanei din Scottish Premiership, după ce s-a despărțit de CFR Cluj înaintea meciului cu ȚSKA Sofia din Europa League.

Dacă va ajunge în Scoția, „Bursucul” ar putea fi adversarul lui Ianis Hagi, care joacă la rivala Rangers.

ADVERTISEMENT

Vestea că Petrescu ar putea fi noul antrenor al lui Celtic a fost analizată de jurnaliștii de la The Scottish Sun. Românul se va lupta cu o galerie selectă de tehnicieni pentru banca „celților”. Mauricio Pochettino, Hernik Larsson sau Marco Silva sunt și ei în cărți.

Presa din Scoția îl laudă pe Dan Petrescu. Cu cine se bate pentru postul de manager al lui Celtic

Indiferent de decizia pe care o vor lua șefii grupării de pe Celtic Park, presa din Scoția e de părere că Dan Petrescu ar face față cu brio presiunii de la Celtic.

ADVERTISEMENT

„Iată un tip obișnuit să fie adversarul celor de la Celtic în ultima vreme. Când era la CFR Cluj, românul a eliminat trupa lui Neil Lennon în preliminariile UEFA Champions League, iar apoi cele două echipe s-au reîntâlnit în grupele Europa League.

Dan Petrescu este o fostă glorie a lui Chelsea, un fundaș lateral cu apetit ofensiv care știe ce așteptări sunt la un asemenea club.

ADVERTISEMENT

Astfel că s-ar descurca presiunii de a cuceri 10 titluri de campioană la rând. Asta chiar dacă putem spune despre cariera lui de antrenor că nu a atins nivelul celei de fotbalist”, e descrierea făcută de presa din Scoția lui Dan Petrescu.

Cota lui Dan Petrescu la casele de pariuri să fie antrenor la Celtic

Fanii lui Celtic își doresc un antrenor nou la cârma echipei de pe Celtic Park. Deși Neil Lennon mai are contract până în vara lui 2021 cu campioana Scoției, rezultatele din acest sezon au umplut paharul. În campionat, Celtic este pe locul 2, la 11 puncte în spatele liderului Rangers, iar duminică, 29 noiembrie, a fost eliminată din Cupa Ligii de Ross County, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

În viziunea caselor de pariuri din Scoția, Dan Petrescu este al cincilea favorit să îi ia locul lui Neil Lennon. Românul are cota 10.00, după Eddie Howe, Gordon Strachan, Henrik Larsson și Martin O’Neill.

  • Eddie Howe – 3.25
  • Gordon Strachan – 5.00
  • Henrik Larsson – 7.00
  • Martin O’Neill – 9.00
  • Dan Petrescu – 10.00
  • John Kennedy – 13.00
  • Alex Neil – 15.00
  • Malky Mackay – 15.00
  • Jack Ross – 15.00
  • Lee Johnson – 15.00

Dan Petrescu este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Antrenorul a plecat de la cârma campioanei României, după ce echipa a fost eliminată din 16-imile Cupei României, scor 0-1, cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT
Tags: