Casemiro de la Real Madrid a fost jefuit! Lista cu fotbaliștii care au fost prădați de hoți în timpul meciurilor

SPECIAL FANATIK
Ionut Neamţu    Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
29/09/2019, 14:44
Casemiro de la Real Madrid a fost jefuit! Lista cu fotbaliștii care au fost prădați de hoți în timpul meciurilor SPECIAL FANATIK
Casemiro a fost jefuit. Sursă foto: wallpapercave.com

Casemiro, mijlocașul lui Real Madrid, a fost jefuit în timp ce el era pe teren în derby-ul cu Atletico Madrid. Soția și fiica lui se aflau în casă în timp ce hoții au pătruns în casa starului de la Real. Din fericire, ele nu au pățit nimic, însă hoții au furat mai multe obiecte de valoare din casa brazilianului. Casemiro a fost așteptat de poliție după meciul cu Atletico, care l-a dus imediat acasă pentru a fi alături de familia sa.

Casemiro a fost jefuit în timpul meciului cu Atletico Madrid

Casemiro nu este singurul fotbalist, care evoluează în La Liga și care a fost jefuit. Mai mulți jucători au fost puși în situații similare, precum: Alvaro Morata, Samuel Umtiti, Gerard Pique, Arthur sau Jordi Alba. Poliția îi sfătuiește adesea pe fotbaliști să își securizeze locuințele și să evite să posteze fotografii sau filmulețe pe rețelele de socializare, în care își arată obiectele de valoare din casă, sau pe care le dețin.

Încă nu se știe suma la care se ridică obiectele care i-au fost furate lui Casemiro, însă poliția este pe urmele hoților, mai ales că astfel de cazuri s-au înmulțit în Spania. Samuel Umtiti a fost ultimul fotbalist din campionatul iberic, căruia i s-au furat lucruri din casă, în timp ce el era pe teren în partida Barcelona – Valencia 5-2.

Casemiro, victima hoților. Sursă foto: goal.com
Casemiro, victima hoților. Sursă foto: goal.com

Umtiti, Morata, Pique și alți fotbaliști din La Liga, victimele hoților

Înainte de Samuel Umtiti, Alvaro Morata a fost prădat de hoți, în timp ce el juca pentru naționala Spaniei, într-o deplasare cu Insulele Feroe, din grupa pentru Campionatul European 2020, din care face parte și România. Morata a aflat că mai mulți indivizi înarmați au intrat la el în casă, în timp ce familia lui se afla în încăpere. La fel ca și în cazul lui Casemiro, nimeni nu a fost rănit, hoții căutând doar să fure obiecte de valoare.

Gerard Pique, fundașul central al Barcelonei, a fost o victimă a hoților, care au așteptat momentul oportun pentru a-l jefui. Shakira, soția lui Pique, era într-un turneu în Europa, iar Gerard era la antrenamentele naționalei Spaniei, astfel încât hoții au avut la dispoziție toată casa. Părinţii lui Pique a aflat descoperit că fiul lor a fost jefuit, pentru că veniseră la el acasă să-i facă o surpriză. Alți doi colegi ai fundașului de la Barcelona au fost furați într-un mod asemănător, este vorba despre Jordi Alba și Arthur.

Morata a fost jefuit. Sursă foto: goal.com
Morata a fost jefuit. Sursă foto: goal.com

Nu doar în Spania, fotbaliștii sunt jefuiți

Astfel de cazuri s-au mai petrecut în Franța și Italia. Recent, Choupo-Moting, atacantul lui PSG, a fost jefuit în timp ce el era pe teren la un meci cu Liverpool din Champions League. Hoții i-au furat bunuri în valoare de 400.000 de euro, iar poliția nu i-a identificat nici până în ziua de astăzi. De asemenea, Thiago Silva, căpitanul lui PSG, a fost furat în locuința sa din capitala Franței. Pagubele au fost imense, hoții i-au furat obiecte în valoare de 1.000.000 de euro brazilianului.

În Italia, la Napoli, Lorenzo Insigne și Marek Hamsik au fost amenințați cu arma în plină stradă, iar fotbaliștii au fost nevoiți să le dea atacatorilor toate bunurile pe care le aveau în acel moment la ei, inclusiv ceasuri sau mașinile pe care le dețineau.

Marek Hamsik, fostul jucător al lui Napoli. Sursă foto: goal.com
Marek Hamsik, fostul jucător al lui Napoli. Sursă foto: goal.com

Un caz bizar petrecut în Franța

Dacă mulți fotbaliști sunt furați de hoți, în Franța, la Nice, Kasper Dolberg a fost fuat de propriul coleg. Înaintea meciului cu Dijon, atacantul danez a amenințat că nu mai joacă fiindcă nu își mai găsea ceasul, pe care îl lăsase în vestiar. Până la urmă, Dolberg a jucat în acea partidă și a reușit chiar să înscrie, iar oficialii lui Nice au început să caute hoțul. Surpriza a fost cu atât mai mare atunci când au aflat cine furase ceasul.

Ceasul lui Kasper Dolberg a fost furat. Sursă foto: fr.sports.yahoo.com
Ceasul lui Kasper Dolberg a fost furat. Sursă foto: fr.sports.yahoo.com

Lamine Diaby Fadiga, puștiul de 18 ani al lui Nice, i-a furat ceasul în valoare de 70.000 de euro al colegului său. Chiar dacă este un fotbalist foarte interesant, Fadiga ar putea avea tot viitorul compromis, în urma gestului său, mai ales că oficialii clubului francez se gândesc serios să-l dea afară.

Închide ×