Sport

Casemiro, moment emoționat la despărțirea de Real Madrid: ”Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce”. Video

După aproape 10 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, Casemiro s-a despărțit oficial de Real Madrid. Brazilianul a ales să plece la Manchester United, acolo unde va primi un salariu fabulos.
22.08.2022 | 14:55
Casemiro moment emotionat la despartirea de Real Madrid Sunt sigur ca intro zi ma voi intoarce Video
După aproape 10 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, Casemiro s-a despărțit oficial de Real Madrid. Brazilianul a ales să plece la Manchester United, acolo unde va primi un salariu fabulos. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că brazilianul mai avea trei ani de contract cu ”galacticii”, Florentino Perez și-a dat acordul pentru plecarea sa. Și asta pentru că suma pusă la bătaie de englezi este una uriașă.

Despărțire în lacrimi a lui Casemiro de Real Madrid

Aflată într-o situație disperată, cu două înfrângeri grele în startul de sezon din Premier League, Manchester United a decis să plătească nu mai puțin de 71.000.000 de euro pentru aducerea brazilianului, la care se mai pot adăuga alte 13 milioane de euro, în funcţie de anumite bonusuri de performanţă.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge pe Old Trafford, Casemiro s-a despărțit în stil de mare campion de Real Madrid. Campioana Europei i-a oferit posibilitatea de a susține o conferință de presă în care să-și ia adio de la suporteri.

”Îmi amintesc când m-a sunat prima dată Real Madrid, eram atât de entuziasmat. Când am plecat din Brazilia, știam că aș fi jucat la Castilla, eram foarte entuziasmat pentru că știam că aș fi învățat valorile acestui club.

ADVERTISEMENT

Am câștigat multe titluri, dar cel mai frumos moment a fost când am venit aici să mă antrenez în fiecare zi. Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce. Vreau să dau înapoi toată dragostea pe care mi-a dat-o acest club”, a declarat cu lacrimi în ochi Casemiro.

Regăsire cu Ronaldo și Varane

Casemiro, în vârstă de 30 de ani, va semna cu Manchester United un contract pe patru sezoane cu drept de prelungire pe încă unul și va încasa un salariu de 21,5 milioane de euro, dublu față decât primea la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Internaționalul brazilian va deveni al treilea cel mai bine plătit jucător de la Manchester United, după superstarul Cristiano Ronaldo (29,5 milioane de euro) și portarul David De Gea (23 de milioane de euro).

Casemiro se va întâlni pe Old Trafford cu Raphael Varane și Cristiano Ronaldo, alături de care a jucat ani buni și la Real Madrid. Însă, sunt șanse destul de mari ca portughezul să nu mai stea prea mult la United. Nici el nu-și mai dorește, dar nici englezii nu mai vor să-l țină.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul brazilian a fost achiziționat de Real Madrid în vara anului 2013 de la Sao Paulo pentru suma de 6.000.000 de euro, iar în sezonul 2014-2015 a jucat sub formă de împrumut la FC Porto.

ADVERTISEMENT