Sport

Cash out-ul perfect există! A închis biletul la momentul potrivit și a salvat un câștig de 32.500 de lei!

Funcția cash out poate fi una extrem de importantă, mai ales pentru pariorii care o folosesc cu inspirație. A fost cazul în această săptămână pentru un câștig impresionant, de 32.500 de lei.
13.03.2022 | 00:14
Cash outul perfect exista A inchis biletul la momentul potrivit si a salvat un castig de 32500 de lei
Cash out-ul perfect există! A închis biletul la momentul potrivit și a salvat un câștig de 32.500 de lei!
ADVERTISEMENT

A jucat un bilet online în seara de Europa și Conference League, dar a avut inspirație de Champions League. Un parior a știut exact momentul în care ar fi nevoie de cash out.

S-a folosit la perfecție de funcția cash out și a făcut un profit uriaș. 32.500 de lei în conturile pariorului inspirat

Ar fi fost un bilet pierzător dacă nu ar fi acționat la timp, dar așa au fost suficiente motive de sărbătoare. 32.500 de lei în plus în conturi. Pentru biletele “big win” e nevoie de toate trucurile pariorilor inspirați. Consultă și lista completă a bonusurilor oferite de Superbet, deoarece ajută enorm.

ADVERTISEMENT

Meciul care s-ar fi putut transforma într-un coșmar a fost PSV – FC Copenhaga, în Conference League. Danezii au condus încă din minutul 6, dar PSV reușea să egaleze repede. Pariorul nostru a simțit, totuși, că pericolul nu a dispărut. Și a acționat funcția cash out la timp. Copenhaga a mai marcat de două ori până la pauză și a avut 3-1. Olandezii au forțat în partea a doua și s-a terminat 4-4 în cele din urmă.

Trebuia să fie cel mai ușor meci de pe bilet, cu o cotă de 1,48. Și pentru că a observat că funcția cash out îi aduce oricum un profit uriaș, pariorul a decis să pună capăt emoțiilor. Și bine a făcut!

ADVERTISEMENT

PSV – FC Copenhaga, meciul din cauza căruia a fost folosită funcția cash out. Inspirație uriașă a pariorului, 4-4 la meciul olandezilor

Pariorul mizase 300 de lei și bifase deja câteva cote foarte spectaculoase. În funcție cu victoria obținută de PAOK Salonic în fața lui Gent, scor 1-0. Cotă 3,10 pentru victoria formației lui Răzvan Lucescu.

Mai fuseseră deja bifate cu verde două meciuri foarte grele, cu cote mari. Sevilla a trecut de West Ham, cotă 2,70, și Partizan a trecut de Feyenoord, cotă 2,05.

ADVERTISEMENT

În plus, Rangers avea deja un avantaj clar în momentul în care s-a dat cash out. Scoțienii aveau 2-0 cu Zvezda și aveau să mai marcheze un gol până la final, pentru un categoric 3-0. Cotă 1,97 pentru 1 solist.

Și Atalanta reușise să întoarcă scorul cu Leverkusen în momentul în care s-a dat cash out. Italienii s-au impus și la final

Și Atalanta era în avantaj în momentul în care s-a dat cash out. Italienii reușiseră să întoarcă scorul în partida cu Leverkusen de pe propriul teren și era 2-1. S-a terminat 3-2, iar cota 2,20 s-ar fi bifat cu verde.

ADVERTISEMENT

Tot în meciuri disputate în Conference League, Leicester și Marseille au avut ambele 1-0 la pauză în partidele cu Rennes, respectiv Basel. Și ambele aveau să se impună și la final. Cotă 2,40 la victoria englezilor și 1,48 pentru succesul lui Marseille.

Pariorul care a demonstrat că știe să se folosească la perfecție funcția cash out a fost răsplătit cum se cuvine. Verifică și tu toate bonusurile oferite de Superbet pentru a realiza un astfel de bilet “big win”

ADVERTISEMENT