Casillas, dorit de o forţă din Premier League! Ultimul mare contract al legendei spaniole

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
29/03/2018, 09:31
Casillas, dorit de o forţă din Premier League! Ultimul mare contract al legendei spaniole

Legendarul goalkeeper spaniol este dorit de Jurgen Klopp la FC Liverpool. ”Cormoranii” se vor despărţi la vară de belgianul Simon Mignolet, iar singura variantă viabilă rămâne germanul Loris Karius.

În aceste condiţii, Iker Casillas este o variantă la îndemână pentru Jurgen Klopp, mai ales că spaniolul va veni liber de contract. Mai mult Casillas a fost aplaudat la scenă deschisă pe Anfiled Road la meciul Liverpool – FC Porto 0-0, din manşa secundă a optimilor de finală ale Champions League.

Casillas a jucat 16 sezoane la Real Madrid

Ajuns la 37 de ani, Iker Casillas va pleca de la echipa FC Porto la finalul acestui sezon, oficialii clubului considerând că acesta are un salariu prea mare. Spaniolul evoluează la formaţia portugheză din 2015, după 16 sezoane petrecute la Real Madrid.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×