Un galactic îşi încheie cariera în SUA! Se va duela cu Ibrahimovic

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/04/2018, 11:36
Un galactic îşi încheie cariera în SUA! Se va duela cu Ibrahimovic

Iker Casillas se apropie de finalul contractului cu FC Porto, acordul portarului de 36 de ani cu formaţia portugheză expiră la sfârşitul sezonului. Vicecampioana Portugaliei nu este dispusă să-i prelungească înţelegerea, iar legenda lui Real Madrid este aproape de a ajunge în MLS.

Conform MLSSoccer.com, Chicago Fire vrea să-l transfere pe Iker Casillas, iar portarul spaniol nu ar spune nu unei mutări în prima ligă din Statele Unite ale Americii. În urmă cu un an, acesta a declarat că ar merge să joace în MLS. “Am mulţi prieteni care joacă în MLS şi toţi mi-au spus cuvinte frumoase. E o competiţie care mi-a atras atenţia. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor”, a declarat Iker Casillas într-un interviu acordat jurnaliştilor de la ESPN.

Casillas, al doilea fotbalist ca număr de meciuri în tricoul lui Real Madrid

Iker Casillas a jucat de-a lungul timpului pentru Real Madrid şi FC Porto. La formaţia din capitala Spaniei, portarul de 36 de ani a jucat 725 de meciuri în cele 16 sezoane petrecute pe “Santiago Bernabeu”, fiind pe locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în tricoul “blanco”.

Ştirea MOMENTULUI

Hoban are interzis în vestiarul Clujului! Situație fără precedent la CFR

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×