Nicio categorie

Casillas: “Mergem pe Camp Nou cu gîndul la victorie”

Sîmbătă are loc "El Clasico", iar căpitanii celor două formaţii au făcut cîteva declaraţii înaintea celui mai important meci din Primera Division....
25.10.2013 | 15:56
Casillas:
ADVERTISEMENT

Sîmbătă are loc “El Clasico”, iar căpitanii celor două formaţii au făcut cîteva declaraţii înaintea celui mai important meci din Primera Division.

Aceştia au revenit în primul plan al echipelor şi se pregatesc de un duel din primul minut pe Camp Nou. Puyol abea revenit după o accidentare care l-a ţinut pe bară 7 luni a declarat că este foarte fericit că se poate antrena normal şi doreşte să joace din primul minut contra rivalei de-o viaţa: ”Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Verdictul preparatorilor fizici este bun. Sunt disponibil antrenorului pentru meci” a declarat capitanul catalanilor pentru siteul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

”Acesta nu va fii un meci decisiv pentru titlu, dar este meciul care îţi dă moralul să ajungi să-l iei. Real Madrid a jucat foarte bine în ultimi ani pe Camp Nou, dar noi avem suportul fanilor asta este cel mai important” a continuat acesta.

După meciul cu Juventus din Champions League, Casillas a declarat pentru Canal Plus că este pregătit pentru El Clasico. ”O victorie sîmbătă ne-ar aduce lîngă Barcelona la conducerea La Liga. Trebuie să mergem pe Camp Nou cu gîndul la victorie”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri