Life

Cum a afectat pandemia căsnicia dintre Anca Serea și Adi Sînă. Ce au dezvăluit cei doi: „Am reușit s-o răpesc puțin”

Anca Serea și Adi Sînă formează unul din cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. La fel ca multe alte cupluri, și ei au simțit că viața li s-a schimbat de când a venit pandemia.
27.11.2021 | 13:37
Cum a afectat pandemia casnicia dintre Anca Serea si Adi Sina Ce au dezvaluit cei doi Am reusit so rapesc putin
ADVERTISEMENT

Anca Serea și Adi Sînă sunt extrem de ocupați, iar de când a venit pandemia abia mai au timp de petrecut împreună. Pe lângă proiectele lor profesionale, cei doi trebuie să se ocupe și de copii.

Cu toate acestea, cuplul și-a făcut timp să petreacă niște clipe frumoase împreună. Adi Sînă a scos-o pe Anca Serea la film, după o perioadă destul de mare în care cei doi nu au mai ieșit undeva unde să fie doar ei.

ADVERTISEMENT

Anca a spus că pandemia și-a pus amprenta asupra comportamentului ei, preferând să stea mai mult acasă. Atunci când nu se ocupă de copii, Anca își găsește de lucru, iar Adi își onorează evenimentele la care este invitat.

Anca Serea și Adi Sînă au tot mai puțin timp doar pentru ei

„Vă imaginați cum arată o casă cu cinci copii. Seara facem activități importante, cum e cina. Baie, pijamale, pregătiri pentru școala de a doua zi. Ca să fiu sinceră, de când cu pandemia asta, îmi place să stau mai mult acasă”, a povestit Anca Serea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Foarte rar ieșim împreună, sincer. Astăzi am reușit să o răpesc puțin pe Anca. Ar fi preferat… A fost foarte aproape să spună că nu vine”, a declarat Adi Sînă.

Soțul Ancăi Serea a făcut câteva mărturisiri și despre ce se mai întâmplă cu cariera lui muzicală. Fostul membru al trupei Akcent a dezvăluit că recent a cântat la o nuntă în… Pakistan!

ADVERTISEMENT

Invitația l-a onorat și l-a impresionat destul de tare pe cântăreț. Legat de experiența de a cânta la o nuntă pakistaneză, Adi a spus că a fost ceva cu totul ieșit din comun.

Cântărețul a cântat la o nuntă în Pakistan

A fost extrem de bucuros că cunoască tradițiile din această țară, iar costumele pe care le aveau i-au atras cel mai tare atenția.

ADVERTISEMENT

„A fost senzațional. Ca la Bollywood așa. M-au impresionat ținutele lor. M-am bucurat. Nu știam exact unde ajung și ce fel de nuntă va fi.

Când am ajuns acolo mi-am dat seama că e ceva unic și a fost o onoare pentru mine să fiu acolo. Au fost vreo 300-400 de persoane la nunta respectivă”, a declarat Adi Sînă la Antena Stars.

Cântărețul a mai spus că acest număr de invitați este mic pentru o nuntă pakistaneză, căci de obicei sunt mii de persoane. Din cauza pandemiei, numărul invitaților a fost ceva mai redus.

ADVERTISEMENT
Tags: