Fotbal international

Cassano regretă şi acum plecarea de la Real Madrid: “Am fost în cea mai bună echipă din istorie”

Antonio Cassano, unul dintre cei mai capricioşi fotbalişti din ultimii ani, a făcut noi dezvăluiri despre perioada în care a evoluat pentru Real Madrid.
09.01.2018 | 15:47
Cassano regreta si acum plecarea de la Real Madrid Am fost in cea mai buna echipa din istorie

Fostul jucător italian regretă faptul că a plecat de la Real Madrid şi este de părere că nu şi-a atins niciodată adevăratul potenţial la formaţia de pe Santiago Bernabeu. Cassano a jucat doar doi ani la Real şi a marcat două goluri în 19 partide. Veteranul de 35 de ani a vorbit recent despre cariera lui plină de probleme, dar şi de perioada din Spania. 

“Într-o zi, Fabio Capello m-a schimbat şi am înnebunit în vestiar. L-am înjurat în spaniolă şi italiană fără să am un motiv anume. După un an în care am fost în conflict cu toată lumea am decis să plec”,  a rememorat Cassano unul dintre incidentele de la Real într-un incident pentru Canal Pluse France.

Cassano a fost al doilea italian din istoria lui Real Madrid 

Atacantul venit de la AS Roma a fost al doilea jucător italian din istoria lui Real Madrid, după Christian Panucci, însă nu a reuşit să se ridice la pretenţiile pe care le aveau fanii spanioli de la el: “Real Madrid m-a adus ca să îl înlocuiesc pe Luis Figo şi Michael Owen, doi oameni care au câştigat Balonul de Aur. Pentru ei, eu eram un om important şi tânăr. Mulţi ar da bani ca să joace în această echipă, dar eu doar mă plângeam când nu jucam”, a spus italianul.

După doi ani plini de tensiuni, Cassano a plecat de la Real Madrid la Sampdoria, lucru pe care îl va regreta mereu: “Ceea ce voi regreta mereu în carieră este că am plecat de la Real Madrid. Am fost în cea mai bună echipă din lume  şi nu am vrut să rămân. Mi-am urmat instinctul, am făcut o greşeală şi am plecat”, a recunoscut fotbalistul.

2007 este anul în care Cassano a ieşit campion cu Real

39 de selecţii are pentru Squadra Azzurra

10 goluri a marcat pentru naţională