Life

Câștig de etapă pentru Claudia Pătrășcanu în procesul cu Gabi Bădălău. Ce au respins judecătorii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au apărut ieri în fața judecătorilor într-un proces cu cântec în care cântăreața a câștigat o primă bătălie.
11.06.2021 | 12:34
Castig de etapa pentru Claudia Patrascanu in procesul cu Gabi Badalau Ce au respins judecatorii
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă procesul de divorț care a aparat atenția presei mondene de la noi. Frumoasa cântăreață a câștigat o primă etapă în cadrul acestui conflict care a ajuns în instanță.

Fiul liderulu PSD Niculae Bădălău a cerut o expertiză psihiatrică a fostei sale neveste, însă judecătorii au respins cererea acestuia.

ADVERTISEMENT

Claudia a spus că judecătoarea nu a fost de acord nici cu expertizarea psihologică a copiilor. A declarat în fața jurnaliștilor, imediat după terminarea noului episod din cadrul procesului, că judecătoarea înțelege foarte bine prin ce a trecut.

Claudia Pătrășcanu, victorie importantă în procesul cu Gabi Bădălău

„A cerut expertiza psihiatrică a mea și i s-a respins, bineînțeles. Eu dau cumva impresia c-aș fi vreo nebună sau cum?! Strategiile acestea nu duc prea departe”, a declarat artista pentru Xra Night Show.

ADVERTISEMENT

„S-a insistat mult pe o expertiză psihlogică a copiilor. Mulțumesc lui Dumnezeu s-a respins. Cred că mai bine decât doamna judecător nu știe nimeni”, a adăugat Pătrășcanu la Antena Stars.

Înfățișarea din 10 iunie a avut loc la Judecătoria sectorului 6 din București, acolo unde Claudia a ajuns destul de relaxată. Nu a avut emoții nicio clipă, căci a avut încredere că lucrurile vor ieși în favoarea ei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au evitat, însă au vorbit unul despre celălalt la ieșirea din sala de judecată. Claudia nu a vrut nicio clipă să îi spună pe nume fostului ei soț, dar a dat câteva detalii despre ce s-a întâmplat în timpul procesului.

„Copiii merg și la el”

Gabi Bădălău a fost ceva mai rezervat în fața jurnaliștilor prezenți la fața locului, spre deosebire de fosta lui nevastă.

ADVERTISEMENT

Claudia a spus că nu mai ține legătura deloc cu fostul ei soț. A comunicat cu el doar pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

„Copiii merg și la el. Ba vor să meargă cu mami, ba vor să se ducă cu el. Trebuie să îi înțelegem și pe ei”, a spus Pătrășcanu.

Întrebată dacă are ceva să îi reproșeze lui Gabriel în legătură cu felul în care își exercită rolul de tată, cântăreața a dorit să nu intre în detalii pentru că nu îi trage niciodată pe copii de limbă despre cum se poartă acesta cu ei când petrec timpul împreună.

 

ADVERTISEMENT