Sport

Câștig fabulos cu un Superbilet la pariuri. Fotbalul și tenisul i-au băgat în cont 65.000 de lei

Câștig extraordinar al unui parior cu un bilet gândit excelent. A mizat pe doar șapte evenimente din fotbal și tenis și a câștigat 65.000 de lei.
31.03.2023 | 17:20
Castig fabulos cu un Superbilet la pariuri Fotbalul si tenisul iau bagat in cont 65000 de lei
Câștig fabulos pentru un parior. A mizat 500 de lei și a câștigat o avere. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Câștig fabulos pentru un parior inspirat și norocos care a mizat 500 de lei pe evenimente din fotbal și tenis. Câștigul de 65.000 de lei vine la doar trei zile după ce un alt fericit câștigător a băgat în buzunar aproape 10.000 de euro cu 20 de meciuri de fotbal și tenis întinse pe patru zile.

Câștig fabulos la pariuri. Superbiletul care i-a adus norocosului în cont 65.000 de lei

Pariorul câștigător nu s-a complicat și a ales să meargă pe mâna a șapte evenimente din tenis și fotbal. Norocul și inspirația au făcut ca cei 500 de lei pe care i-a mizat să se transforme într-un câștig uriaș. Suma a fost rotunjită considerabil cu ajutorul bonusurilor oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Fericitul parior a ales patru meciuri din etapa a doua a preliminariilor Euro 2024 și alte trei partide de tenis masculin din cadrul turneului de la Miami. Cotele nu au fost foarte mici, însă precizia a fost de calculator. Omul nostru a combinat inspirat SuperPariurile puse în joc de Superbet pentru campania de calificare la Euro 2024, dar și oferta de Speciale de la Miami.

În total, cota construită de norocos a fost de 118.19, iar cu suma plasată de 500 de lei, câștigul s-a transformat în 65.000 de lei. Bineînțeles, pariorul nu s-ar fi putut bucura de un asemenea câștig fără bonusul consistent oferit de Superbet. De precizat este faptul că 5909.06 lei din câștigul total au venit din bonusurile Superbet.

ADVERTISEMENT

Meciul României i-a oferit cele mai mari emoții marelui câștigător

Pariorul norocos a ales să combine, și a făcut-o inspirat, meciuri din preliminariile Euro 2024 cu dueluri din tenis din cadrul turneului ATP de la Miami. În total, 7 evenimente pe biletul verde. Cotele nu au fost mici, ci au variat de la 1,72, cea mai mică, la 2,35, cea mai mare.

Cota cea mai mare i-a aparținut chiar meciului României, care a câștigat în fața celor din Belarus, scor 2-1 pe Arena Națională. Pariorul a mizat pe SuperPariul „sub 3,5 goluri, sub 26,5 faulturi și sub 4,5 ofsaiduri”, iar varianta s-a dovedit a fi câștigătoare cu ceva emoții.

ADVERTISEMENT

România s-a impus cu 2-1, însă scorul putea căpăta proporții. Putem aminti fără probleme bara lui Denis Alibec, care putea mări diferența în favoarea „tricolorilor”. Atacantul de la Farul a „ratat” în favoarea pariorului câștigător, care s-a îmbogățit cu 65.000 de lei.

big win

Marele câștigător a pariat și pe celelalte dueluri din grupa României, Elveția – Israel și Kosovo – Andorra. SuperPariurile jucate au fost inspirate și au înverzit biletul. Referitor la meciurile de tenis de pe bilet, pariorul a ales să joace pe numărul de ași în meci.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei meciuri s-au desfășurat în optimile de finală ale turneului ATP de la Miami. În victoria cu Halys din Florida, Daniil Medvedev a servit 7 ași, iar francezul 5. Astfel, varianta aleasă de marele câștigător, „total ași: sub 14,5”, a fost cea bună.

La fel s-a întâmplat și la confruntările Khachanov – Tsitsipas și Mannarino – Eubanks. Verdele a predominat pe bilet, iar câștigătorul s-a ales cu o sumă extraordinară în cont. Totuși, atenția trebuie îndreptată și spre bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT