Pariuri sportive

Câștig inteligent la pariuri! A luat peste 35.000 de lei cu SuperAvantaj și cash out

Un parior a dat lovitura, reușind să câștige peste 35.000 de lei la pariuri. Biletul cu doar 6 evenimente a fost unul de-a dreptul spectaculos.
30.11.2023 | 15:19
Castig inteligent la pariuri A luat peste 35000 de lei cu SuperAvantaj si cash out
Un parior a dat lovitura, reușind să câștige peste 35.000 de lei la pariuri. Biletul cu doar 6 evenimente a fost unul de-a dreptul spectaculos. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul major la pariuri a venit la doar câteva zile după ce un alt parior a dat lovitura, reușind să câștige aproape 130.000 de lei cu 11 partide de fotbal din campionatele Europei.

Inspirația la pariuri i-au adus un câștig de peste 35.000 de lei

Mijlocul de săptămână s-a dovedit extrem de productiv pentru un parior. Meciurile tari din Champions League au adus un adevărat profit pentru un jucător inspirat și norocos. A beneficiat din plin de toate bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace soliști la toate cele 6 partide din principala competiție a Europei. Extrem de inspirat, el a folosit varianta SuperAvantaj, dar a și dat un cash out la momentul potrivit și așa s-a ales cu un BigWin imens.

A ales să joace un bilet cu adevărat nebun, în care a avut și cote de 5,25 sau chiar 10,00. În final a beneficiat de o cotă totală de 1700,93 pe care a mizat 100 de lei. Suma investită este una foarte mare, ținând cont și de cotele alese.

ADVERTISEMENT

Dar doar cine nu riscă nu câștigă. Și omul nostru a câștigat 35.631,40 de lei, beneficiind și de variantele SuperAvantaj și cash out. Totul cu ajutorul a SuperBonusurilor oferite cu maximă generozitate de Superbet.

Lovitură de maestru la pariuri

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la unele jocuri din Champions League.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari emoții au venit de la întâlnirea PSG – Newcastle, la care a jucat ”2 solist”, la o cotă de 5,25. Ar fi aruncat biletul la coșul de gunoi cu multe regrete dacă nu ar fi fost inspirat să dea cash out în momentul în care englezii conduceau cu 1-0. Și asta pentru că Mbappe a egalat dintr-un penalty controversat la ultima fază.

Câștig pariuri

Un alt pariu incredibil a pus la Manchester City – RB Leipzig, unde a jucat ”2 solist”, la o cotă de 10,00. Englezii s-au impus cu 3-2, având o revenire de senzație în partea secundă, dar faptul că omul nostru a ales varianta SuperAvantaj i-a înverzit biletul. Și asta pentru că nemții conduceau după 33 de minute cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri

În rest totul a decurs conform planului, chiar dacă a mai avut unele palpitații la FC Barcelona – FC Porto, și în cele din urmă totul s-a încheiat cu bine pentru omul nostru. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi