Pariuri sportive

Cu 10 lei a câştigat o sumă fabuloasă la pariuri. S-a întâmplat la Târgu Mureş

Există şi situaţii când norocul nu doar te ţine de mână în ziua cu pricina, ci pur şi simplu îţi dă buzna în casă şi îţi schimbă viaţa în câteva ore. Pentru că este ceva absolut...
15.08.2017 | 17:49
Cu 10 lei a castigat o suma fabuloasa la pariuri Sa intamplat la Targu Mures

Există şi situaţii când norocul nu doar te ţine de mână în ziua cu pricina, ci pur şi simplu îţi dă buzna în casă şi îţi schimbă viaţa în câteva ore. Pentru că este ceva absolut uluitor să intri într-o agenţie de pariuri, având în mână o hârtie de 10 RON şi în cap sau pe ciornă un bilet cu nu mai puţin de 24 de evenimente, iar a doua zi să vii şi să revendici uriaşul pot de aproape 445.000 de RON!

ffffff

Nu e vorba de nici o glumă, nici de o farsă. E pur şi simplu povestea unui om devenit învingător peste noapte, după ce a intrat într-o agenţie din Târgu Mureş şi a pariat patru bilete cu suma de 2,50 RON pe fiecare. Intresant este faptul că toate cele patru bilete s-au repetat, nu a apărut nici un element de noutate pe vreunul dintre ele. Absolut neverosimil, să pui bani de doi covrigi şi jumătate de bilet şi să îţi poţi lua apoi apartament şi masină şi să îţi rămână o groază de bani.

Câştig la pariuri. Cinci combinaţii în sistem Group-Multi

Biletul inspiratului parior din Târgu Mureş a cuprins 24 de evenimente din fotbal şi din tenis şi ele au fost cuprinse într-un sistem de Group-Multi, cu 192 de combinaţii. Un asemenea câştig la pariuri chiar este foarte rar, pentru că e suficient să parcurgi selecţiile de pe bilet şi mai ales la acele meciuri care au două variante de pronostic, pentru a fi efectiv surprins de inspiraţia omului

Sunt meciuri de tenis, de fotbal din Europa, America de Nord, America de Sud şi Asia, iar suma fabuloasă provine din acele cinci meciuri cu două variante de pronostic, toate cu aceeaşi variantă rar întâlnită la două partide din a doua divizie din China, unul din Columbia şi alte două jocuri amicale între echipe spaniole. Variantele au fost pronostic final X şi pauză-final XX.