Pariuri sportive

Un român din Vălenii de Munte a dat lovitura la pariuri! A jucat 2 lei si a câştigat UN MILIARD! Vezi biletul fabulos!

Un parior care a mizat 2 RON s-a logodit cu zeiţa Fortuna. Deşi biletul său, la prima vedere, nu avea decât şanse undeva în jurul a unu la sută să devină realitate, entitatea care se ocupă...
22.08.2017 | 12:52

Un parior care a mizat 2 RON s-a logodit cu zeiţa Fortuna. Deşi biletul său, la prima vedere, nu avea decât şanse undeva în jurul a unu la sută să devină realitate, entitatea care se ocupă cu aducerea norocului în casele unora s-a ocupat special de omul nostru şi l-a făcut bogat peste noapte. Meciurile de fotbal şi de tenis pe care a mizat l-au făcut om, fără grija zilei de mâine.

Fericitul câştigător este prahovean, mai precis dintr-o zonă montană cu largă implicaţie pentru istoria ţării, pentru că de aici a trăit în perioada interbelică, timp de 30 de ani marele istoric şi om politic Nicolae Iorga. E vorba, aşadar, de Vălenii de Munte, devenită acum raiul amatorilor de pariuri sportive, după ce un concitadin de-al lor a reuşit sa dea o asemenea lovitură.

Câştig la pariuri cu 21 de meciuri pe bilet

Chiar că putem vorbi de o lovitură în acest câştig la pariuri foarte rar întâlnit datorită caracteristicilor sale. Concret, vorbim despre un câştig la pariuri în valoare de 23.000 de euro, în RON 106.975, la o cotă ameţitoare pe bilet: 30.300! Ştiţi câte evenimente a avut pe bilet? Nu o să vă vină să credeţi, dar au fost fix 21 de meciuri de fotbal şi tenis şi nici unul dintre acestea nu a fost mai jos de 1,40 cotă. Ba, chiar au existat şi partide de fotbal cu cotă de peste 2.

Castig la pariuri. Ce suma fabuloasa s-a castigat la Valenii de Munte! (1)

Iar cireaşa de pe tort pentru marele câştigător este suma pe care a investit-o. E vorba de suma minimă permisă, adică 2 RON. Cu banii pe doi covrigi a intrat în posesia a 23.000 de euro, ceea ce demonstrează că totul este posibil chiar şi în incâlcitul peisaj al pariurilor, acolo unde s-au văzut frecvent oameni care au mizat foarte mult pe puţine evenimente şi au rămas cu buza umflată.