Pariuri sportive

Cota 43 jucată pe Real Madrid-Barcelona și Chelsea-Tottenham care a adus un câștig excelent la pariuri!

28.02.2019 | 11:41
Cota 43 jucata pe Real MadridBarcelona si ChelseaTottenham care a adus un castig excelent la pariuri

Un parior inspirat a mizat miercuri seară pe cinci meciuri, cotă 43, inclusiv Real Madrid – Barcelona și Chelsea – Tottenham și s-a ales cu un câștig destul de frumos. Ar fi putut fi o adevărată lovitură, dacă banii investiți ar fi depășit cu mult suma de 5 RON mizată, dar și așa venitul i-a crescut în numai câteva ore destul de consitent. Oricum, cu 5 RON a reușit să câștige 2.078 RON, ceea ce nu e de colo.

Câștig la pariuri pe Real Madrid-Barcelona și Chelsea-Tottenham

Omul a avut mare încredere în Leo Messi și colegii lui și probabil că era destul de îngândurat la finalul primei reprize, când tabela indica un scor de 0-0 norocos pentru Barcelona, pentru că Vinicius Junior semănase panică în careul lui ter Stegen. Însă după pauză oaspeții au ieșit altă echipă de la cabină și au înscri de trei ori față de nici un gol al Realului. Cota de 2,60 a fost și cea mai mare de pe bilet.

Pariorul a avut încredere în Chelsea în derbyul londonez cu Tottenham, cotă 2,37 și băieții lui Maurizio Sarri s-au impus cu 2-0, cu un al doilea gol de cascadorii râsului, marcat în proprie poartă de internaționalul englez Trippier. Și succesul lui Manchester United pe terenul dificilei Crystal Palace a avut cotă foarte mare, 2,30, dar jucătorii lui Ole Gunnar Solskjaer parcă sunt pe telecomandă și au bifat victoria cu 3-1, al unsprezecelea meci sub bagheta nordicului în care nu pierd în campionat.

Câștig la pariuri. Așa arată biletul cu cota 43 și cu Real Madrid - Barcelona și Chelsea - Tottenham
Câștig la pariuri. Așa arată biletul cu cota 43 și cu Real Madrid – Barcelona și Chelsea – Tottenham

A avut pe bilet și victoria lui CFR Cluj la Sfântu Gheorghe

Cupa României a avut și loc pe biletul câștigător. CFR Cluj a primit cotă 2,30 pentru a câștiga la Sfântu Gheorghe și a făcut-a așa cum știe mai bine, adică un gol e de ajuns pentru atingerea obiectivului. Reușita tânărului Costache i-a calificat pe clujeni în semifinale și pariorul a mai încercuit o cotă importantă din strategia sa.

Între atâtea cote de peste 2,00 a completat și cu una mică, dar care probabil că a fost mizată de foarte multă lume. Arsenal a avut acasă 1,40 pentru a trece de Bournemouth și a făcut-0 ca într-un joc de antrenament. A fost doar 5-1 pentru tunari, dar scorul putea urca mult mai mult, dacă nu ar fi ratat ocazii bune Aubameyang și Lacazette, care, oricum, au punctat și ei. Și așa cota de 43 a devenit realitate.