News

Un român a dat lovitura vieţii la pariuri. Egalul Croaţiei, din minutul 90, i-a adus o sumă fabuloasă

Când este ca norocul să îţi bată la uşă şi să dea năvală peste tine nimic nu îl mai poate opri din drumul său. Cel puţin acest lucru îl demonstrează un câştig la pariuri absolut...
07.10.2017 | 23:13
Un român a dat lovitura vieţii la pariuri. Egalul Croaţiei, din minutul 90, i-a adus o sumă fabuloasă

Când este ca norocul să îţi bată la uşă şi să dea năvală peste tine nimic nu îl mai poate opri din drumul său. Cel puţin acest lucru îl demonstrează un câştig la pariuri absolut fabulos din toate punctele de vedere reuşit de un român. Care nu a mizat o sumă simbolică, dimpotrivă, una destul de consistentă, pe numai trei meciuri din preliminariile CM zona europeană, disputate zilele acestea.

La prima vedere, ca să poţi obţine nu mai puţin de 53.000 de lei din trei meciuri trebuie fie să joci o sumă imensă pe cote considerate sigure, fie să încerci ceva, la plezneală, gen scor corect sau pauză-final, evident cu bani mai puţini. Însă în cazul de faţă felul în care a jucat românul este absolut incredibil. El a mizat pe trei cote ieşite din comun, la meciuri în care toată lumea se gândea doar la succese cu handicap pentru favoriţi.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Trei variante curajoase pentru un câştig la pariuri ireal

Concret, a ales partidele Austria – Serbia, pronostic 1, deşi gazdele nu mai aveau nici o şansă la calificare, Italia – macedonia, care trebuia să fie un succes facil pentru gazde şi Croaţia -.Finlanda, în care nimeni nu vedea altceva decât victoria lejeră a Croaţiei. Dar omul nostru a mers pe cele două partide cu superfavoriţi pe pronostic final X, care avea cote de vis, 11,50 Italia şi 12,50 Finlanda.

Castig la pariuri. Suma fabuloasa reusita din trei meciuri (2)

Iar faptul că atunci când este să ai noroc pur şi simplu se prăvăleşte peste tine, o demonstrează şi evoluţia scorurilor în aceste partide. Austria a fost condusă cu 1-0, a întors la 2-1, a fost egalată şi a câştigat printr-un gol marcat în minutul 89 de către Schaub, Macedonia a egalat în minutul 77, iar Finlanda a smuls incredibila remiză în Croaţia în minutul 90!!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri